112

Kapperszaak overvallen, verdachte gevlucht

9 juli 2019

Kapsalon Edmond aan ’t Onland is vanavond rond 18.50 uur overvallen. Mogelijk is bij deze overval een vuurwapen gebruikt.

Lichaam aangetroffen in woning aan de Breemarsweg (update)

1 juli 2019

De politie doet op dit moment onderzoek in een huis aan de Breemarsweg. In de woning is rond 19.00 uur een lichaam aangetroffen.

Grote storing bij alarmnummer 112; dit moet je doen als je hulp nodig hebt

24 juni 2019

Door een grote storing is het landelijke alarmnummer 112 in delen van het land onbereikbaar. Dat meldt het AD. Maar wat moet je doen als de nood aan de man…

Weekendnieuws: gewonden bij aanrijding en schennispleger gepakt

24 juni 2019

Geen tijd gehad om het nieuws te volgen dit weekend? Geen nood! We zetten de belangrijkste gebeurtenissen in Hengelo voor je op een rij.

Vrouw overleden bij ongeval op Drienerstraat

18 juni 2019

Triest nieuws. Bij een ongeval in Hengelo is vanmiddag een persoon overleden.

Bellen of appen achter het stuur? Zoveel boetes zijn er uitgedeeld in Hengelo

8 juni 2019

We weten allemaal wel dat we niet moeten bellen en appen achter het stuur. Het is gevaarlijk. En toch zijn ook in Hengelo genoeg bestuurders die het stiekem wel doen….

Politie vindt lichaam in Twentekanaal bij Hengelo

3 juni 2019

In het Twentekanaal ter hoogte van de Oelerbrug is aan het begin van de middag een overleden persoon aangetroffen. Dat meldt de politie.

Weekendnieuws: overval op cafetaria, woningbrand en zomerse zondag

3 juni 2019

Heb jij geen tijd gehad om het nieuws bij te houden? Wij hebben de opmerkelijkste gebeurtenissen in dit weekendnieuws van Hengelo van afgelopen weekend op een rijtje gezet.

Weekendnieuws: Motorrijder raakt gewond en Hengelo in het donker

1 april 2019

Geen tijd gehad om het nieuws te volgen dit weekend? Geen nood! We zetten de belangrijkste gebeurtenissen in Hengelo in dit weekendnieuws voor je op een rij.

Schietpartij op bruiloft in Beckum; twee gewonden naar ziekenhuis

3 februari 2019

Wat de mooiste dag van hun leven had moeten zijn, is voor een pasgetrouwd stel gisteravond geëindigd in een nachtmerrie. Op hun bruiloft in een zalencentrum in Beckum werd geschoten. Daarbij…

Pagina 1 van 5

adv.