Wil jij de feestdagen in stijl vieren? Loop dan even binnen bij Tasche Mode

Aangeboden door Tasche Mode 22 november 2018

In onze stad valt ondanks de leegstand nog zoveel te halen. We hebben volop mooie winkels, speciaalzaken en heerlijke restaurants. Wil jij de feestdagen in stijl vieren? Bij Tasche Mode nemen ze de tijd voor en word je verrast met inspirerende mode. 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Of je nu houdt van casual of chic, iedereen wordt in zijn eigen stijl aangekleed bij Tasche Mode. En mooi meegenomen: vanwege een interne verbouwing krijg je nu 25 procent korting op de Kids en Teens afdeling. Om een beetje inspiratie op te doen, laten we je 5 leuke outfits voor deze winter zien.

Prints

Ze zijn al een aantal seizoenen onmisbaar: dierenprints blijven op de catwalk zorgen voor pit. Dit najaar zien we veel ruiten en prints op zowel onderstukken als bovenstukken.Een top-tot-teen look of een kledingstuk met dierenprint gecombineerd met andere stijlvolle items, het mag allemaal. Een combinatie van dierenprint met andere prints, of kies voor een sportswear uitvoering.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Tasche Mode. Meer over Tasche Mode ontdekken?

Tasche Mode kledingwinkels

Nu open13:00 - 18:00

Enschedesestraat 10-12, Hengelo

Bekijk meer:kledingwinkels

Ruiten

De ruit is niet te missen dit seizoen. Je ziet zoveel ruiten dat je bijna wel iets met een ruitenprint in je kast moet hebben hangen. Ook zie je dat veel verschillende soorten ruiten met elkaar gecombineerd worden in 1 outfit.

Rood

Rood is in de winter 2018 ook al een belangrijke modekleur. Tevens is het natuurlijk een mooie kleur voor de feestdagen!

Groen

Knalgroen is toch een vrij opvallende kleur voor de herfst en de winter. Het petrolachtige blauwgroen en olijfgroen zijn wat meer herfstachtige kleuren.

Hoofddeksels

Hoofddeksels, chic of trendy, zijn weer helemaal terug in het modebeeld.

Leuk om te weten: Black Friday, vrijdag 23 november, krijg je 20% korting  op het complete assortiment. Met uitzondering van acties en reeds afgeprijsde artikelen, Gerry Weber en Taifun. Tasche houdt elke zondag koopzondag.

Lees ook:

Bouwput voor de deur, Tasche Mode maakt er toch iets moois van

Je kunt er niet omheen als je de binnenstad binnenkomt: de werkzaamheden aan de Enschedesestraat. Mo...
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.