Miranda viel met het Cambridge Weight Plan meer dan 61 kilo af: ‘ik krijg veel complimenten’

Aangeboden door Slank en Sterk CB-Afslankstudio 29 november 2018

Ze zit beter in haar vel, heeft meer zelfvertrouwen, pakt weer een terrasje en vindt het weer leuk om te winkelen. En ze slaapt zelfs beter. De Hengelose Miranda Grimm (38) viel in iets meer dan 8 maanden 61,6 kilo af. Op eigen kracht en dankzij het Cambridge Weight Plan, het 1-op-1 dieet van Hengelo.

Miranda had in maart van dit jaar nog een BMI van 49,9 en maakte zich steeds meer zorgen om haar gezondheid. “Ik was overspannen en zat niet lekker in mijn vel. Ik las een artikel over Jeroen Bertelink en zijn ervaringen met het Cambridge Weight Plan. Ik vond dat ik iets moest veranderen aan mezelf.”

Miranda begon in maart met het Cambridge Weight Plan. “Ze boekte elke week resultaat”, vertelt Cambridge consulent Givano Mahespalsingh van Afslankstudio Slank en Sterk. “En dat is best uitzonderlijk. Tot eind oktober verloor ze zelfs wekelijks meer dan een kilo. Ik vind het heel knap.” Het gaat zelfs zo goed, dat Miranda haar streefgewicht van 80 kg  alweer naar beneden heeft bijgesteld: 70 kg.

Givano houdt wekelijks haar vorderingen bij in grafieken. “Haar vet-vochtgehalte zag er bij de start risicovol uit, maar nu heeft ze alles in de groene cijfers.”

Hoe werkt het Weight Plan?

Als klant bij Afslankstudio Slank & Sterk krijg je een persoonlijk intakegesprek waarin wordt gekeken welke stap het beste bij levensstijl en wensen van de cliënt past. De client krijgt een map mee met daarin een uitgebreide uitleg over het programma. De stap die Miranda vanaf het begin heeft gevolgd is stap 4 (zie onderstaand overzicht). Ze krijgt daarbij  2 Cambridge maaltijdvervangers, 1 portie fruit, 2 porties zuivel, graanproducten en 250 gram groente en eiwitten. Het is daarbij ook belangrijk voldoende te bewegen. Ook hierin wordt advies gegeven. Geleidelijk aan worden de Cambridge producten afgebouwd en wordt het normale voedingspatroon weer opgebouwd.

En als het streefgewicht is bereikt?

In de laatste stap, stap 7, komt de klant nog 12 weken voor weegconsulten en 1-op-1 begeleiding. Daarna maken we indien gewenst wekelijks of maandelijks afspraken om zo het gewicht stabiel te houden.

Miranda is blij met alle leuke complimenten die ze krijgt. “Ik heb zelfs gemerkt dat sommige mensen me niet eens herkennen”, lacht ze. “Laatst fietste zelfs mijn eigen broer me voorbij.” Het belangrijkste vindt ze nu dat ze niet in haar oude gewicht terugvalt. Samen met Givano blijft ze hier de komende tijd aan werken. “Dat vind ik ook het mooie van Cambridge”, vertelt Miranda. “Dat ze je kunnen blijven begeleiden.”

Op eigen kracht

Givano: “Je hoort tegenwoordig ook veel dat mensen met overgewicht een maagoperatie ondergaan. Maar dit voorbeeld van Miranda laat zien dat je ook op eigen kracht heel veel kan bereiken. “Inmiddels werk ik weer volledig”, vertelt Miranda en ik heb meer zelfvertrouwen.”

Elke kilo een euro

Momenteel houdt Slank & Sterk een actie waarbij elke kilo een euro waard is. Givano: ben je bijvoorbeeld eind december 20 kilo kwijt, dan krijg je 20 euro terug.”

Afslankstudio Slank & Sterk heeft een praktijk in Hengelo en Goor.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Slank en Sterk CB-Afslankstudio. Meer over Slank en Sterk CB-Afslankstudio ontdekken?

Slank en Sterk CB-Afslankstudio beauty en wellness

Willem Kesstraat 7, Hengelo

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.