Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Knap hoor! Deze Hengeloërs zijn heel veel kilo’s afgevallen

Door Majorie Nijbroek 16 januari 2020

Vorige week plaatsen we een oproepje om je verhaal met voor- en nafoto in te sturen wanneer je flink wat kilo’s bent kwijtgeraakt. En wat een fantastische resultaten hebben wij mogen ontvangen! Kijk maar eens mee naar deze Hengeloërs. Petje af!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Christie

Christie is op Moederdag 2019 (half mei) begonnen met lijnen. Ze woog op dat moment 99.5 kg. Ze is ‘heel gemotiveerd en bewust’ het Cambridge Dieet 1:1 stappenplan gaan volgen, ze lijnt dus op basis van Cambridge-shakes.  “Dat is voor mij de beste manier om af te vallen. Het gaat snel en is heel goed vol te houden.” Christie heeft het traject doorlopen bij praktijk Pierik en Pierik in Hengelo. “Ze hebben mij zo goed geholpen, dat het zeker een vermelding waard is.” En ze gaat écht heel goed: Christie is al bijna 30 kg afgevallen. “Ik voel me weer fit en vrouwelijk!” Op de foto is ze een kleine 25 kilo afgevallen, dat zijn er nu dus al meer. Wow, knap hoor!

Ronnie

Ook Ronnie is heel wat kilo’s kwijt. Hij vertelt dat hij jarenlang overgewicht (obesitas) en slaapapneu (75 stops per uur!) heeft gehad. Maar er zijn heel wat kilo’s af sinds hij in september 2018 een Mini Gastric Bypass heeft ondergaan in het ZGT. Hij is, hou je vast, 55 kilo kwijt. Maar zo’n operatie is géén wondermiddel, benadrukt Ronnie, “je moet er aan toe zijn. Je moet veranderen en dit vasthouden.” Alles is anders wat eten en drinken betreft. “Maar voor mij, ondanks complicaties nadien, is het de beste keuze ooit!”

Ook zij zijn heel wat kilo’s kwijt

We hebben meer mooie reacties (zonder foto’s) gekregen. Zoals Miranda. Ze is sinds eind juli bezig om onder begeleiding van een diëtiste af te vallen. En met succes, ze is al 28 kilo kwijt. ‘Zonder bijzondere diëten, gewoon door normaal, voldoende, verantwoord te eten. Ik voel me zoveel beter’, schrijft ze. Chantal en Chantie zijn 30 kilo lichter en Jolanda (foto) en Yvonne – hou je vast – allebei 70 kilo!  Wat het doet met Yvonne, omschrijft ze als volgt: ‘Mijn wereld is zo veranderd.’ Knap gedaan hoor!

Wil je ook jouw verhaal kwijt? Stuur ons een mailtje, komen we er bij je op terug!

afvallen

Gezocht: Hengeloërs die (tientallen) kilo’s zijn afgevallen

Het zijn zo’n beetje de meest gehoorde goede voornemens die er zijn: meer bewegen, gezonder eten en ...
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Lifestyle

adv.