Kraam huren op Koningsdag 2019 in Hengelo: zo werkt het!

Door Majorie Nijbroek 11 april 2019

Heb jij allemaal goeie spullen in huis liggen die je toch niet meer gebruikt? Huur dan een kraam voor de Oranjemarkt op Koningsdag in Hengelo! Zo houd je er nog een leuk zakcentje aan over.

Waar kan je een kraam huren met Koningsdag?

Je kunt een kraam huren voor de Oranjemarkt in Hengelo in de webwinkel van de Hengelose Oranje Vereniging. Je kunt aanklikken of het om commerciële of niet-commerciële verkoop gaat en om food of non food.

Wat kost het huren van een kraam?

Goed nieuws! De Hengelose Oranje Vereniging heeft voor de niet commerciële kramen de tarieven verlaagd! Verkoop je geen commerciële spullen als particulier (tweedehands goederen) dan betaal je 25 euro voor een kraam. Besluit je op het allerlaatste moment – op de dag zelf – dat je tóch wel een kraam wilt huren, dan betaal je 10 euro extra. Voor commerciële kraamruimte liggen de bedragen hoger.

Waar komt mijn kraam te staan?

De Oranjemarkt loopt als een slinger door de hele binnenstad. Je kunt geen plek reserveren, maar je krijgt een plek toegewezen.

Mag je eten en drinken verkopen?

Op de Oranjemarkt is de verkoop van onverpakte, bederfelijke en/of thuisbereide levensmiddelen, ander etenswaar en (alcoholische) dranken niet toegestaan. Verpakt eten of drinken mag dus wel.

adv.