Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Hengelo

De redactie van indebuurt Hengelo zit in de bibliotheek aan de Beursstraat. De redacteuren zitten natuurlijk niet de hele dag achter hun laptop. Juist niet! Vanaf hun werkplek zijn ze in een paar minuutjes in de stad en struinen ze de straten af naar toffe plekken, leuke nieuwtjes en mooie verhalen. Nieuwsgierig door wie indebuurt gemaakt wordt?

Contactgegevens indebuurt Hengelo

indebuurt Hengelo
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Hengelo

Majorie Nijbroek

Community Manager

Hoi! Ik ben Majorie Nijbroek. Na mijn opleiding journalistiek heb ik voor verschillende dag- en weekbladen in Twente gewerkt. Ik maak nu de overstap naar online. En online, dat is de toekomst. Ik heb dan heel veel zin in deze nieuwe uitdaging!

Indebuurt is een positief platform en biedt heel veel mogelijkheden. Leuke leesverhalen, verhalen van ondernemers, maar ook de leukste hotspots van de stad, aanbiedingen en winacties; het is allemaal op deze site te vinden.

Ik hoop veel ideeën en tips te krijgen, zodat we jullie allemaal nog beter kunnen informeren, amuseren en inspireren over de mooie stad Hengelo. Mail je suggesties daarom gerust naar [email protected]

Sporten, uitgaan en winkelen zijn enkele van mijn passies. En dat ik daar nu in mijn dagelijkse werk over mag schrijven, hoe leuk is dat!

E: [email protected]

Miranda Nijland

Commercieel redacteur

Hoe leuk is het om te schrijven over je eigen stad? Geweldig dat ik dat mag doen voor indebuurt.nl Hengelo.

Ik ben Miranda Nijland en heb na mijn opleiding journalistiek meerdere jaren mogen schrijven voor verschillende kranten in Twente. Onder meer in Almelo en Haaksbergen. En dan nu online over mijn eigen stad, waar ik ben geboren en getogen. Ik heb tijdens mijn studie in Amsterdam en Groningen gewoond, maar kwam toch weer terug in Hengelo. Een gezellige stad met mooie plekken waar ik veel leuke mensen heb mogen ontmoeten.

Als jonge meid hing ik al wel eens rond in de stad en later zette ik mijn eerste stappen in het uitgaansleven. En nog steeds bezoek ik de gezellige kroegen en restaurants, maar wat minder tot in de late uurtjes.

Om jullie zoveel mogelijk leuke tips en nieuwtjes over Hengelo te brengen, hoop ik dat jullie mij als redacteur van indebuurt.nl Hengelo weten te vinden:

E: [email protected]

Irene Snijders

Gastfotografe

In haar vrije tijd is Irene Snijders veel aan het fotograferen, want dat is haar grote passie. Natuurplaatjes in en rond Hengelo schiet ze graag, maar ook maakte ze veel foto’s van bands/muzikanten. Dat doet ze onder meer als vrijwillig fotografe bij Metropool.

Donato Sühre

Gastredacteur Donato Sühre

Donato is getrouwd, trotse vader van 3 kindjes en werkt als softwaretester bij Sqills in Enschede. Je komt zijn naam regelmatig tegen als schrijver van stukjes op indebuurt die vooral over eten en drinken gaan. Het is één van zijn passies.

Maik Veldhuis

Gastredacteur

De grootste passies van Maik zijn eten en drinken, sporten en zonvakanties. Er moet natuurlijk ook nog gewerkt worden en dat doet hij bij Lasergame Hengelo – De Tapperij. Voor indebuurt gaat Maik op zoek naar de signature dishes van Hengelo. Zo’n gerecht waarvoor je altijd weer terug komt bij een restaurant of andere horecagelegenheid.  Daarnaast gaat hij als rasechte Hengeloër voor de rubriek ‘Hengeloër van de week’ (bijzondere) verhalen schrijven over bekende en onbekende inwoners van onze stad.

Heb jij goede tips? Dan hoor ik dat graag van je!