Het team

Team indebuurt Hengelo

De redactie van indebuurt Hengelo zit midden in Hengelo in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Hengelo te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Hengelo

indebuurt Hengelo Beursstraat 34 7551 HV Hengelo

Navigeer naar

Ingrid Talen

Community Manager

Hoi! Ik ben Ingrid, community manager van indebuurt Hengelo. Al mijn hele leven woon ik in onze stad. Met veel plezier struin ik dagelijks door Hengelo, op zoek naar bijzondere verhalen van stadsgenoten en leuke nieuwtjes. Tips? Laat het me weten: [email protected]

Maartje Teunis

Stagiair

Hai, mijn naam is Maartje en ik ben stagiair bij indebuurt Hengelo. De komende tijd hoop ik veel nieuwtjes en ontdekkingen over Hengelo met jullie te kunnen delen. Wil je iets leuks kwijt over Hengelo of heb je een vraag? Dan mag je altijd mailen!

Kim Swennenhuis

Stagiair

Hai! Ik ben Kim, de nieuwe stagiair van indebuurt. Komende vijf maanden hoop ik een heleboel artikelen te schrijven en iedereen een goed beeld bij de stad te geven.