Zoet geluk: Petra, Hiske en Meta nodigen je uit voor een talk & eat

Door Majorie Nijbroek 12 maart 2018

Feestjes, wie houdt er niet van? Om naar toe te gaan óf om zelf te geven. Als je wat te vieren hebt, is het leuk om een feestje te geven. En laat de dames van Ozoheerlijk en A lot of Happiness nou wat mijlpalen te vieren hebben. Conclusie: het is tijd voor een feestje en jij mag mee komen vieren.

Ozoheerlijk is het cateringbedrijf van Petra Maathuis en Hiske Ott. De twee zijn al heel lang vriendinnen en hebben  een gezamenlijke passie: ze vinden het allebei hartstikke leuk om zich uit te leven in de keuken. Het is nu 4 jaar geleden dat ze met Ozoheerlijk zijn begonnen. We schreven een tijdje terug dit verhaal over Petra en Hiske.

Online bestellen

En wat leuk is en hartstikke nieuw: je kunt vanaf nu ook online ozoheerlijks bestellen. De doosjes met stukjes fudge en dadelkoekjes/brownies worden in heel Nederland bezorgd. Het werkt heel simpel. Om je zoete post te bestellen, klik je heel eenvoudig op de roze button op de website.

Atelier aan huis

Petra en Hiske vieren hun feestje in de vorm van een  open dag samen met Meta Kolkman. Zij runt ateliershop A lot of Happiness. Ze heeft sinds 2015 haar eigen atelier aan huis. Wij hebben een tijdje terug al eens rondgekeken in haar ateliershop en werden echt blij van alle leuke dingetjes en felle kleurtjes. Veel spulletjes heeft Meta zelf gemaakt. Maar ze verkoopt ook zelfgemaakte dingetjes van andere creatievelingen uit Hengelo en omgeving en leuke spulletjes die ze inkoopt.

Ze geeft je tijdens het  open huis  op 17 maart  graag een kijkje achter de schermen. “Daar lijkt mij de derde verjaardag een mooi moment voor!”, zegt Meta.

Ozoheerlijk

Proosten op toffe plannen

Petra, Hiske en Meta zouden het leuk vinden als je zaterdag 17 maart ook komt. Om bij te kletsen, kennis te maken met wat ze doen en te proosten op toffe plannen. De thee – met natuurlijk wat lekkers – staat klaar. Het open huis met de meet & greet, talk & eat en smile & drink is van 11.00 tot 15.00 uur.

Wanneer: zaterdag 17 maart
Waar: In en om het atelier van A lot of Happiness aan de Fiende la Marstraat 2

 

Ozoheerlijk traiteurs

Nu openHele dag

, Hengelo

Bekijk meer:traiteurs

A lot of Happiness cadeauwinkels

Nu openHele dag

Fien de la Marstraat 2, Hengelo

Bekijk meer:cadeauwinkels