Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Oud-Hengeloër Kasper verlaat De Bachelorette: ‘Dit was een goed moment om eruit te gaan’

Door Miranda Nijland 14 juli 2020

Jammer, oud-Hengeloër Kasper gaat er niet met de bloedmooie Gaby Blaaser vandoor in datingshow De Bachelorette. Kasper kreeg in de aflevering van 8 juli geen roos tijdens de rozenceremonie. Kasper: “Ik baalde vooral dat ik de jongens moest verlaten.”

De 26-jarige Kasper is geboren en getogen in Hengelo, maar woont nu in Enschede. In aflevering 9 van De Bachelorette zien we dat Kasper samen met medekandidaat Boy het Videoland-programma moet verlaten. Zag hij dat aankomen? “Nee, ik zag het totáál niet aankomen”, zegt de oud-Hengeloër beslist. “Ook omdat ik het idee had dat de speeddate met Gaby’s ouders goed ging. De rest van de jongens was daar namelijk niet zo zeker van. Ook over het diner had ik wel een goed gevoel. En dan was er natuurlijk nog het gedoe met Jordy en Jethro. Dus nee, ik had niet het idee dat ik werd weggestemd.”

Vriendschap

Kasper baalde dan ook behoorlijk toen Gaby tijdens de ceremonie besloot om de oud-Hengeloër geen roos te geven. “Maar eigenlijk vond ik het vooral heel jammer dat ik afscheid moest nemen van het huis en de jongens. Wij hebben zoiets moois met elkaar opgebouwd. Er is zo’n mooie vriendschap ontstaan. Daar baalde ik het meest van.”

‘Wat is dit voor drama?’

Toch was dit voor Kasper een goed moment om het programma te verlaten. “Toen we vóór het uitdelen van de rozen een voor een bij Gaby moesten komen dacht ik wel: wat is dit voor drama? Gaat de juf nu zweepslagen uitdelen? En toen vroeg ze me ook nog of ik altijd wel eerlijk ben geweest. Hoe kun je dát nou vragen? Eerlijkheid is het allerbelangrijkst voor mij. Dat heb ik tijdens elke date tegen haar gezegd. Dan snap je het dus écht niet! Toen was ik er wel een beetje klaar mee. Ik denk dat dit dus een goed moment was om eruit te gaan.”

Nog meer drama

Volgens Kasper kunnen we in de komende afleveringen nog meer drama verwachten. Lachend: “It’s not over. Er gaan nog wel een paar dingen gebeuren ja, als ik de jongens moet geloven.” De andere deelnemers spreekt hij namelijk nog steeds. “We gaan morgen toevallig met z’n allen sushi eten in Zwolle. En in onze groepsapp gaat het ook helemaal los. Niet normaal wat een drukte!”

Nieuwe liefde?

Ook de Instagram-berichtjes stromen binnen. “Ik kan het niet meer bijhouden. Mensen vragen me van alles. Of ik nog vrijgezel ben en zo.” Nu we het daar toch over hebben: is er inmiddels een nieuwe liefde in Kaspers leven? “Nee, zeker niet. Ik ben een gelukkige vrijgezel.” Toch maar op zoek naar een leuke Enschedese dame? Kasper lacht: “Wie weet!”

Benieuwd wie wél het hart van Gaby Blaaser weet te veroveren? Iedere woensdag verschijnt er een nieuwe aflevering van De Bachelorette op Videoland.

Deze oud-Hengeloër moet Gaby Blaaser verleiden in de Bachelorette

We kunnen aftellen! Vanaf 20 mei verschijnt The Bachelorette op Videoland, een datingprogramma waari...

adv.