Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hengelose Janny is superblij met haar nieuwe fiets

Door Majorie Nijbroek 26 juni 2018

Dat kun je met recht een grote verrassing noemen. Hengelose Janny Rozenberg krijgt een elektrische fiets. Daarmee gaat voor haar een hartenwens in vervulling.

Janny doet al zo’n 13 jaar lang vrijwilligerswerk bij Sensoor. Als je behoefte hebt aan een anoniem gesprek dan kun je Sensoor bellen. Je krijgt dan een vrijwilliger van deze Landelijke Luisterlijn aan de lijn waar je tegenaan kunt praten. Eén van hen is Janny. Ze is ook mentor voor nieuwe vrijwilligers.

Grote wens

En Sensoor heeft de grote wens van deze trouwe vrijwilligster uit laten komen. De organisatie heeft bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij een aanvraag voor een elektrische fiets gedaan voor de Hengelose (66).

“Janny maakt bij Sensoor grote indruk met haar betrokkenheid en haar nuchtere en tegelijkertijd warme persoonlijkheid. Ze staat altijd voor iedereen klaar, waarbij ze zichzelf soms wegcijfert”, licht Trudis Lefferts toe. “Janny heeft de laatste tijd veel meegemaakt, onder andere met haar gezondheid. Daarom gunnen de vrijwilligers haar een steuntje in de rug.”

En met dat steuntje in de rug in de vorm van een elektrische fiets is Janny geweldig geholpen. “Wat een verrassing dat ik deze elektrische fiets heb gekregen! Zo kan ik mezelf op een fijne manier snel voortbewegen door de prachtige omgeving van Hengelo.”

Sensoor
foto: De VriendenLoterij

Wie goed doet…

Er is een gezegde dat luidt ‘wie goed doet, goed ontmoet’ oftewel wie goede dingen doet voor een ander, kan soms ook goede dingen terug verwachten. Dit vinden wij daar een heel mooi voorbeeld van!

Meer over

Hengeloërs

adv.