Vervang jij in de zomer Sander Schelberg? Hengelo zoekt een Zomerburgemeester

Door Miranda Nijland 23 juli 2018

Misschien klinkt dit je als muziek in de oren: tijdens de zomerperiode is burgemeester Sander Schelberg op zoek naar een goede vervanger. Oftewel Hengelo zoekt een Zomerburgemeester, zo is te lezen op de site van Hengelo Promotie.

Wanneer ben je nu een geschikte kandidaat, zul je je afvragen? Als je jonger dan 18 jaar bent, van de zomer houdt, actief bent op social media én als je de komende maanden veel in Hengelo bent. Dan ben jij dé geschikte kandidaat voor Zomerburgemeester van Hengelo.

Als VIP naar de evenementen

Hoe leuk, de Zomerburgemeester mag de komende maanden als VIP bij alle leuke en mooie evenementen aanwezig zijn van de allereerste editie van het Zomerfestival Hengelo! Dit houdt onder meer in dat er in de zomer elke woensdagmiddag een leuk kidsevent is. En je krijgt toegang tot de leukste zomer-uitjes van Hengelo.

Zo kun je je aanmelden (niet te lang wachten)

Spreekt dit je aan? Pak dan deze kans en solliciteer! Stuur een leuk filmpje, vlog of foto én enthousiast verhaal naar [email protected], of deel het via #zomerfestivalhengelo op Facebook of Instagram. Aanmelden kan tot en met 30 juli.

adv.