Leuk volgens Local Tim: ‘Zaterdagmiddag met vrienden bij The Three Musketeers’

Door Miranda Nijland 11 november 2017

De allerleukste plekken van de stad? Die weten Hengeloërs vaak het beste te vinden. Daarom vertelt elke week iemand uit Hengelo over zijn of haar favoriete plekken. Deze week Tim Lammertink. Hij is voorzitter van de stichting Sint Nicolaasstad Hengelo.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

The Three Musketeers

Three Musketeers
foto: Facebook The Three Musketeers

The Three Musketeers komen we geregeld op zaterdagmiddag. Samen met de vriendengroep, de kids bij elkaar. Hartstikke gezellig. Of een hapje eten. We komen ook graag bij andere horeca, waaronder de Appel.

The Three Musketeers cafés

Nu gesloten16:00 - 04:00

Pastoriestraat 30, Hengelo

Bekijk meer:cafés

Eetcafé De Appel restaurants en horeca

Nu gesloten12:00 - 23:00

Nieuwstraat 1, Hengelo

Bekijk meer:restaurants en horeca

De markt

markt Hengelo
foto: Markt Hengelo

Op zaterdag met de kinderen even naar de markt voor boodschappen, voor bijvoorbeeld kaas of worst en soms een visje als lunch. De markt is zeker een toegevoegde waarde voor Hengelo.

Het nieuwe park bij de watertoren

Het nieuw aangelegde speelveldje bij de watertoren. Vooral toen het ’s avonds nog wat langer licht was, ging ik daar geregeld met mijn zoon een balletje trappen. Het is echt mooi geworden.

De sinterklaasintocht en Winter World

Winter World zorgt samen met de sinterklaasactiviteiten voor een leuke decembermaand in Hengelo. De kracht van Hengelo is ook om samen met de ondernemers leuke activiteiten te organiseren. We doen het allen met veel plezier en passie. De samenwerking tussen onze sinterklaasstichting en de ondernemers gaat dan ook heel goed.
We hebben zoveel leuke zaken in Hengelo, kijk naar de Drienerstraat en de Wemenstraat. Maar ook zoveel andere ondernemers.”

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Favorieten van