Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

[Video) Kinderen doen goede zaken op de kidswarenmarkt in Hengelo

Door Majorie Nijbroek 21 augustus 2019

Of het leuk is om een dagje voor marktkoopman of -vrouw te spelen? Echt wel! Alle plaatsen op de kidswarenmarkt zijn vandaag namelijk bezet. Al zal vast ook meespelen dat je op deze manier natuurlijk een leuk zakcentje extra kunt verdienen.

Dit is de tweede (en laatste) kidsrommelmarkt van deze zomer. De kraampjes staan vandaag (tot 15.00 uur) op het marktplein, het is een aanvulling op de reguliere weekmarkt.

Heel veel speelgoed

We hebben een kijkje genomen en wat kinderen gesproken. En wat zijn ze heerlijk enthousiast allemaal! We zien kraampjes vol met speelgoed. Puzzels, poppen, auto’s, kinderkleding, kinderboeken en heel veel meer. De enthousiaste verkopers doen goede zaken en hebben al flink wat euro’s in het geldpotje. Daar kun je weer leuke dingen mee doen. Zelf een computerspel kopen. Of hopen dat je nu snel genoeg geld hebt voor een uitje naar De Efteling.

Oh wat zijn we blij

En met het speelgoed waar je zelf niet meer mee speelt, maak je een ander kind juist weer heel blij. En wat zien we veel blije bezoekertjes. Een jochie springt een gat in de lucht met zijn nieuwe ridderzwaard en een meisje van een jaar of 3 laat haar nieuwe pop zo te zien vandaag niet meer los.

Dit filmpje hebben we gemaakt:

adv.