Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Time2Move

Time2Move

Paulinastraat 40 7555 JW Hengelo

Over Time2Move

Wil je gezellig samen sporten in kleine groepen? Ben je op zoek naar motiverende en effectieve lessen? Dan zijn de groepslessen van Time2Move zeker iets voor jou!
Met Time2Move willen wij onze deelnemers een totaalbeleving geven. Time2Move beschikt over de nieuwste groepslessen, materialen en zeer ervaren en gemotiveerde instructeurs. Dit alles in een gezellige kleinschalige club, waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Wij hebben geen toegangspoortjes en pasjes; naast de workouts die er te volgen zijn is Time2Move namelijk een leuke, laagdrempelige plek voor gezellige gesprekken en het opdoen van sociale contacten. Bij ons wordt je niet als nummer naar binnen gehaald.
Wij bieden de nieuwste Les Mills-groepslessen: Bodypump, Bodystep, Bodybalance en Sh’bam. Daarnaast geven wij ook HIIT, Xcore, BRN, Pilates, Zumba, Stay Fit (55+) en Time2Dance kids.

Meest recent over Time2Move

Met deze lessen van Time2Move blijf je lekker fit

Wil je eigenlijk wel wat fitter zijn, maar vind je het best lastig om zo een sportschool binnen te stappen? Bij de lessen Stay Fit (55+) van Time2Move is er…

Ontdek meer

Sportscholen Sportscholen