SWB Groep

SWB Midden Twente

SWB Groep

Wegtersweg 14, 7556 BR Hengelo

Navigeer naar

Over SWB Groep

Wij geloven dat ieder mens waardevol is, iets te bieden heeft en erbij wil horen. Een baan en samenwerken met collega’s zijn daarbij belangrijk.

SWB Groep omvat de bedrijfsonderdelen SWB en Gildebor en richt  zich op drie kerntaken: arbeidsontwikkeling, beschut werk en beheer openbare ruimte. SWB is een uniek werk-leerbedrijf dat mensen met afstand tot de arbeidsmarkt ontwikkelt tot waardevolle  werknemers. Naast de nog bestaande WSW-taken worden ook participatie- en re-integratietaken uitgevoerd voor de deelnemende gemeenten Hengelo, Borne en Hof van Twente.

Gildebor zet zich in voor het beheer en onderhoud van openbare ruimten voor de gemeente Hengelo, Borne en Hof van Twente. Vakmanschap en leermeesterschap gaan hier hand  in hand. Vakkrachten zijn tevens leermeester om te zorgen dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zich verder kunnen ontwikkelen tot vakbekwame werknemers.

Als samenwerkingspartner helpen wij bedrijven en organisaties bij het behalen van MVO doelstellingen op het gebied van arbeid.

SWB Groep

Wegtersweg 14, 7556 BR Hengelo

Navigeer naar

Bekijk meer