Steakhouse Royal Argentina

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

Steakhouse Royal Argentina

Marktstraat 15A 7551 DR Hengelo
Reserveer nuNaar website

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 22:00
Donderdag
16:00 - 22:00
Vrijdag
16:00 - 22:00
Zaterdag
16:00 - 22:00
Zondag
16:00 - 22:00

Staat bekend om

  • Heerlijk eten
  • Prima bediening
  • Sfeervolle ambiance

Over Steakhouse Royal Argentina

Steakhouse Royal Argentina is sinds 2013 gevestigd aan de Marktstraat. Je kunt er heerlijk genieten van een gezellige avond uit in de warme sfeer van Argentinië. De menukaart biedt diverse koude en warme voorgerechten, heerlijke vlees- en visgerechten bereid op de grill en uiteraard een uitgebreide wijnkaart. Ze doen er alles aan om van jouw bezoek een goede, leuke en vooral smaakvolle ervaring te maken. Het personeel zal er alles aan doen om je zo goed mogelijk te bedienen en ervoor te zorgen dat je de gehele avond centraal staat.

Naast de reguliere menukaart is het ook mogelijk om een verrassingsmenu samen te laten stellen door de chef-koks (mits van tevoren gereserveerd) Heeft je zin in een gezellige avond uit in de warme sfeer van Argentinië? Dan ben je bij Royal Argentina aan het juiste adres. Met heerlijke vlees- en visgerechten van de grill en een uitgebreide wijnkaart. Met 52 zitplaatsen in totaal is er ook een mogelijkheid om voor groepen tot 24 personen te reserveren. Daarnaast is er in overleg ook mogelijk om gerechten buiten de kaart om te bestellen.

Meest recent over Steakhouse Royal Argentina

5 x waarom je écht eens wilt eten bij Steakhouse Royal Argentina

5 x waarom je écht eens wilt eten bij Steakhouse R...

Misschien heb je al meer dan eens genoten van de gerechten van de lava-grill bij Steakhouse Royal Argentina. Maar wist je dat je hier ook een feestje kan organiseren en…