Slagerij De Feijter

Eerlijk vlees

Vandaag 09:00 - 18:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Slagerij De Feijter

Drienerstraat 14 7551 HG Hengelo

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Puur vlees
  • Goede smaak
  • Kwaliteit

Over Slagerij De Feijter

Welkom bij eerlijk vlees Slagerij De Feijter!

Al het vlees dat in onze eerlijk vlees slagerij verkocht wordt moet van dieren zijn die een goed leven hebben gehad. We verstaan daar onder dat de dieren de meeste tijd van het jaar buiten in de wei hebben gelopen antibioticavrij zijn/of in ieder geval niet preventief antibiotica hebben gehad, natuurlijke voeding, geen kunstmest op de wei, regionaal gefokt, bij een kleine slachter geslacht, stressvrij dus. Ze moeten de tijd hebben gehad om te groeien en hierdoor een veel betere kwaliteit en smaak aan het vlees ontwikkelen.

Nieuwe klanten zijn altijd benieuwd waarom wij niet biologisch Skal gecertificeerd zijn. Ons antwoord is dan dat het vlees hier in onze slagerij aan een hogere kwaliteit voldoet. Qua smaak, structuur en gezondheid. Het is zo natuurzuiver mogelijk geproduceerd. Wij kopen alleen hele dieren aan, dus alles is precies traceerbaar.

Meest recent over Slagerij De Feijter

Dit zijn de fijnste Black Friday-deals in Hengelo

Het is morgen Black Friday en dat betekent shop till you drop met héél veel fijne kortingen. Wij hebben de beste Hengelose Black Friday-deals voor je op een rij gezet….