Leuveld Electro Centrum L.E.C. B.V.

Kiek op Techniek!

Vandaag 09:30 - 18:00 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Leuveld Electro Centrum L.E.C. B.V.

Deldenerstraat 195-197 7555 AC Hengelo
Contact opnemenAanmelden

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
13:30 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 20:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Service
  • Eigen technische dienst
  • Deskundig en persoonlijk advies

Over Leuveld Electro Centrum L.E.C. B.V.

LEC B.V. is een specialist op het gebied van beeld, geluid en witgoed. Vanuit onze vestigingen in Hengelo en Borne bieden wij een breed scala aan A-merk producten gecombineerd met vakkundige advisering en hoogwaardige service.

Met persoonlijk en deskundig advies zoeken wij altijd naar de juiste oplossing om aan uw wens te voldoen. Onze eigen in huis technische dienst en ervaren en gecertificeerde monteurs op de weg helpen u om storingen op te lossen en zorgen voor een perfecte installatie van uw nieuwe aankoop. Wij bieden concurrerende prijzen en snelle levering door grote eigen voorraad.

Wij bezorgen gratis binnen ons servicegebied en gaan niet eerder weg tot u tevreden bent. Persoonlijk contact en de beste service is ons streven waar wij ons iedere dag voor inzetten. Heeft u vragen? Bezoek onze winkel in Hengelo of in Borne. Mis geen enkele actie en volg ons ook via Facebook.

Meest recent over Leuveld Electro Centrum L.E.C. B.V.

Deze winkels in Hengelo hebben aangepaste openingstijden

Ook vandaag en morgen wordt het bloedheet. Het KNMI heeft inmiddels al code oranje afgegeven en het RIVM heeft ook een hitteplan afgekondigd voor heel Nederland. In Hengelo zijn er…