Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Easyslim.nu Hengelo

Easyslim.nu Hengelo

Hamerstraat 10 7556 MZ Hengelo

Over Easyslim.nu Hengelo

Sinds april 2018 is Suzan is actief in Easyslim.nu Hengelo.

De studio’s van Easyslim.nu werken met een geavanceerd apparaat dat werkt met ultrasound en elektrostimulatie. De ultrasound techniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel gaat en via het lymfestelsel het lichaam verlaat. Tegelijkertijd wordt, met elektrostimulatie, de spieren getraind. Dit gebeurt terwijl de klant ontspannen en comfortabel op een behandeltafel ligt. Een behandeling duurt ongeveer een uurtje en is geheel pijnloos en veilig. De studio in Hengelo ligt aan de Hamerstraat en heeft een groot bord. Ze is goed bereikbaar en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. De studio heeft een gezellige ontvangst-, behandel en gespreksruimte met een huiselijke sfeer.

Suzan is franchisenemer van Easyslim.nu. Als zelfstandig ondernemer leid ze nu 1 van deze afslankformule.

Suzan is zelf ervaringsdeskundige met overgewicht. Al jaren tobde zij met haar gewicht, diëten, sporten, nog meer diëten, het hielp altijd maar even, maar altijd was er sprake van het jojo-effect. Als geen ander weet Suzan hoe moeilijk het is om af te vallen en daarna goed op gewicht te blijven. In 2017 liep ze tegen een advertentie van Easyslim.nu aan en maakte een afspraak. Ze trok de stoute schoenen aan en maakte een afspraak. Als snel was Suzan dermate enthousiast dat ze kort daarna zelf een Easyslim.nu studio is gestart in Hengelo Easyslim.nu Hengelo zijn open van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur.

Zien wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of app voor een intake en proefbehandeling, nu van € 89,– voor € 49,- 0616545335 of mail naar [email protected]

Ook kunt u via www.easyslim.nu online een afspraak voor een intake en proefbehandeling inboeken. Graag verwelkomen wij u in (1 van) onze studio(s).

Meest recent over Easyslim.nu Hengelo

afvallen

Gezond afvallen doe je hier

Veel mensen willen afslanken, maar vaak valt dat niet mee in het drukke leven van alle dag. Werk, thuis, kinderen, sport, hobby’s, sociale verplichtingen, bepalen vaak ook wat we eten….