Easyslim.nu Hengelo

Simpel, Sterk, Slank!

Easyslim.nu Hengelo

Hamerstraat 10 7556 MZ Hengelo
Maak afspraakReserveer nu

Staat bekend om

  • Snel en makkelijk afvallen
  • Op maat gemaakt programma

Over Easyslim.nu Hengelo

Easyslim.nu is een afslankstudio waar je met hulp van een gepatenteerd en geavanceerd apparaat plaatselijk afslankt en spieren opbouwt.

Door middel van behandelingen met het systeem wordt door de ultrasound techniek vet uit de vetcel losgetrild en via het lymfestelsel afgevoerd. Tegelijkertijd worden met behulp van elektrostimulatie spieren opgebouwd. Hierdoor wordt ook cellulite minder en wordt een slap geworden huid weer mooi strak. Afslanken was nog nooit zo easy en leuk!

Het aantal behandelingen hangt af van de hoeveelheid lichaamsvet en hoe je er zelf uit wilt zien. Zowel het afbreken van vet als het opbouwen van spieren gebeurt tijdens de behandeling. Het apparaat doet het werk, terwijl je ontspannen ligt. Er is dan ook geen kans op blessures. Kom zelf ervaren wat de Easyslim.nu methode voor jou kan betekenen!

Meest recent over Easyslim.nu Hengelo

Zonder maagverkleining toch afvallen? Het kan binnen 3 maanden tijd

Zonder maagverkleining toch afvallen? Het kan binn...

Bekende Nederlanders, zoals Patty Brard en Bastiaan van Schaik, tonen aan wat de indrukwekkende resultaten zijn een maagverkleining (gastric bypass). Maar wist je dat je ook zonder zo’n ingrijpende operatie…