Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze middelbare school in Hengelo houdt een grote reünie

Door Miranda Nijland 27 oktober 2019

Als je vroeger in Hengelo op de middelbare school zat, denk je daar (hopelijk) met plezier aan terug. Je oude klasgenootjes, leraren en schoolgebouw zien is dan ook een feestje! Gelukkig wordt er eens in de zoveel jaar reünie georganiseerd. Dit keer is het de beurt aan Mavo Driene.

Zat je op Mavo Driene? Dan vind je het vast en zeker gezellig om je oude school weer eens te bezoeken. De reünie wordt volgend jaar gehouden. Waar is nog niet bekend, de locatie hangt namelijk af van het aantal aanmeldingen. Dus, oefen de namen van je oud-klasgenootjes alvast en kom weer gezellig een dagje in de schoolbanken zitten.

Heb jij in de schooljaren 1976-1986 op Mavo Driene gezeten en wil jij ook bij dit grote feest aanwezig zijn en weer je oud-klasgenoten ontmoeten? Meld je dan aan voor 31 december 2019 via [email protected]

Speciale Facebookpagina

Of kijk op de Facebookpagina Mavo Driene Reünie. Naar aanleiding van het aantal aanmeldingen (die al behoorlijk oplopen) wordt de datum en de locatie bepaald, dit zal in het voor of najaar 2020 zijn.

Lees ook:

Thijs Wessels

Karikatuurkoning Thijs heeft binnen 5 minuten de grappigste meesterwerkjes op papier

Thijs Wessels heeft bepaald geen alledaagse job. Hij is (snel)tekenaar en karikaturist. "Het is de b...

Deze gloednieuwe woon- en slaapwinkel opent binnenkort in Hengelo

We hebben een leuk nieuwtje voor je: er opent nog dit jaar een gloednieuwe woon- en slaapwinkel in H...

adv.