Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x leuke dingen doen op zondagmiddag in Hengelo

Aangeboden door FÏNLEY 21 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Hengelo. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in november? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Shoppen voor de feestmaand

Ga zondagmiddag 24 november lekker shoppen met je vriendinnen tijdens de koopzondag in Hengelo! Heb je nog een leuke outfit voor de feestmaand nodig? Of wil je vast wat inkopen doen voor Sinterklaas? Struin dan door de winkelstraten waar nu de gezellige feestverlichting hangt.

Lekker schaatsen

Ga met je familie op zondagmiddag lekker schaatsen tijdens Winters Hengelo. Kijk hier voor meer informatie. De schaatsbaan wordt weer opgebouwd op het Marktplein aan de kant van de Telgenflat en de Brinktoren. Zoals je gewend bent, wordt de baan sfeervol aangekleed met kerstbomen en lichtjes.

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY.

Borrelen bij De Appel

©Yourlittleblackbook.me

De Appel in Hengelo is een leuke plek om lekker om op zondagmiddag een drankje te doen. Je kunt er gezellig borrelen met bijvoorbeeld een megaplank vol lekkers. Eetcafé De Appel schenkt ook FINLEY, een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Op de kaart staan onder meer: Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Meer over FÏNLEY ontdekken?

FÏNLEY

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.