Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze tips voor de feestdagen kregen we van Slagerij Koekenberg

Aangeboden door Keurslagerij Koekenberg 18 december 2018

Ben jij in je hoofd het kerstdiner en de hapjes al een beetje aan het voorbereiden? Of heb je nog geen idee wat je dit jaar op tafel wil toveren? Wij vroegen Marc Koekenberg van Keurslagerij Koekenberg om wat inspiratie voor de feestdagen. Keurslagerij Koekenberg is een échte Hengelose ambachtelijke slagerij met een eigen worstmakerij. Van Marc kregen we deze tips.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

De Twentsche kistjes

Kerst komt er weer aan en daar horen natuurlijk leuke kerstcadeaus bij! De kleine Twentsche kist is gevuld met baklever- en bakbloedworst, droge worst, balkenbrij, rookworst en een flesje Twentsche kruidenbitter. In de grote kist zit naast al deze producten ook nog leverworst, casseler rib en grillworst. Een mooi cadeau uit de streek. En we lieten je het al eerder weten: de rookworsten van Koekenberg hebben de beste bite, smaak, kleur en geur!

De rookworsten van Koekenberg hebben de beste bite, smaak, kleur en geur

Geen enkele rookworst is hetzelfde, maar als deze met liefde en vakmanschap is gemaakt, dan proef je...

Meer over Keurslagerij Koekenberg ontdekken?

Keurslagerij Koekenberg slagers

Geopend08:30 - 18:00

Deurningerstraat 102, Hengelo

Bekijk meer:slagers

Beef Wellington

Een goede aanrader voor het kerstdiner is Beef Wellington, runder rosbief omwikkeld met bladerdeeg en serranoham. Wil je hier een lekker recept van? Vraag het dan even bij Keurslagerij Koekenberg. Het water loopt ons al in de mond!

Opgemaakte salades

Hoe lekker, een verse opgemaakte salade op tafel tijdens de feestdagen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rundvleessalade,vis-zalmsalade en huzarensalade? Eet smakelijk!

Côte de boeuf voor in de oven

 

Altijd lekker: groot vlees voor in de oven. Een ideale stuk vlees voor het kerstdiner is côte de boeuf. Het is groot, het is stoer, de smaak is werelds en het is perfect te bereiden. Côte de boeuf wordt gesneden van de eerste 5-6 ribben van het rund. Ook de rib-eye komt van dit gedeelte, alleen dan wordt het been eraf gesneden. Van de ribben erna komt de entrecôte. Het vlees is van zichzelf al erg zacht, mals en super smaakvol. Lekkerrrrrrr!

Rauwkosten en maaltijden uit eigen keuken

Heb je geen zin om met de feestdagen lang in de keuken te staan? Maar wil je toch graag thuis een lekkere verse maaltijd? Bij Koekenberg kun je ook terecht voor dagverse, gekookte maaltijden van de kok. Deze maaltijden komen uit eigen keuken en worden bereid met verse groente en specerijen. Ook zijn er heerlijke soepen en complete maaltijden met aardappels, vlees en groente verkrijgbaar.

Droge worst uit eigen droogkast, traditioneel gerijpt

De droge worst van Keurslagerij Koekenberg nog niet geproefd? Zeker even doen. Heerlijk ook met de feestdagen!

Andere ideeën

Kun je nog meer feestelijke eet ideeën gebruiken? Loop dan even binnen bij Keurslagerij Koekenberg. Zo is er ook genoeg keuze voor als je gezellig en lekker wil gourmetten. Er zijn verschillende schotels samengesteld waaruit je kan kiezen.

En wil je nog wat recepten lezen? Klik dan hier

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.