5 x waarom je écht eens wilt eten bij Steakhouse Royal Argentina

Aangeboden door Steakhouse Royal Argentina 14 februari 2019

Misschien heb je al meer dan eens genoten van de gerechten van de lava-grill bij Steakhouse Royal Argentina. Maar wist je dat je hier ook een feestje kan organiseren en dat je er terecht kan voor een Cinema-menu? We geven 5 redenen waarom dit de perfecte plek is voor je volgende eetafspraak.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Warme Argentijnse sfeer

De belangrijkste reden om naar Royal Argentina te gaan is voor jou waarschijnlijk de warme Argentijnse sfeer in combinatie met de heerlijke vlees- en visgerechten. Neem daarbij de uitgebreide wijnkaart en jouw avond is compleet. Eigenaar Isa Ardic en zijn team zorgen ervoor dat jij als gast centraal staat. Je kunt ook met Isa overleggen om gerechten buiten de kaart om te bestellen. En wil je met een groep reserveren? Dat kan (tot 24 personen)


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Steakhouse Royal Argentina. Meer over Steakhouse Royal Argentina ontdekken?

Steakhouse Royal Argentina argentijnse restaurants

Nu gesloten16:00 - 22:00

Marktstraat 15A, Hengelo

Bekijk meer:argentijnse restaurants

Moet je proeven!

 

Heb je ze nog niet geprobeerd, de heerlijke vlees- en visgerechten van de lava-grill? Of wat dacht je bijvoorbeeld van garnalen in roomsaus of lomo de cerdo? Echt superlekker! Hier vind je de menukaart, loopt het water je al in de mond?

Organiseer je binnenkort een feestje?

Heb je iets te vieren: doopsel, bruiloft, jubileum, afscheidsfeest? Je kunt ook warme en koude buffetten op locatie laten bezorgen. Alles kan geregeld worden naar jouw wensen. Isa en zijn team zorgen ervoor dat je niets tekort komt. Klik hier voor meer informatie over de buffetten.

Zesde plek in Iens top 10

 

In de top 10 van beste restaurants in Hengelo volgens Iens eindigde Steakhouse Royal Argentina op een zesde plek. Super toch? Jullie beoordeelden Royal Argentina met een 8,7! De algemene tendens is dsat je er heerlijk eet, voldoende keuze hebt en dat het personeel supervriendelijk is!

beste restaurants

Dit is de top 10 van beste restaurants in Hengelo volgens IENS

Heb je zin om een hapje te eten, maar weet je nog niet waar? Dit lijstje helpt je een stap verder. W...

Leuk! Eerst lekker eten en dan een filmpje pakken

Helemaal leuk in deze week van Valentijn! Bij Steakhouse Royal Argentina kun je een bioscoopmenu reserveren. Het bestaat uit een 3-gangen diner voor  €28,50,- p.p., inclusief bioscoopkaartje en exclusief drank. Voor het drie-gangen diner moet je wel minimaal anderhalf uur de tijd nemen. Hou hier dus rekening mee als je reserveert. De film moet je zelf nog reserveren. Je ontvangt nadat je hebt afgerekend een universeel bioscoopkaartje. Hier vind je meer informatie over het Cinema-menu. Heb je al trek gekregen?

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.