7 dingen die je nog niet wist over Restaurant Cozy

Aangeboden door Restaurant Cozy 5 februari 2019

Restaurant Cozy zit sinds april vorig jaar in Hengelo en we zijn maar wát blij met deze nieuwe aanwinst. Dikke kans dat je er al eens binnen bent gelopen om lekker te eten, maar wist je deze 7 dingen over het restaurant al?

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

1. Bij Cozy verkopen ze eigen dinerbonnen

Foto: Pixabay

Handig als je nog geen cadeautje hebt voor die vriend of kennis die binnenkort jarig is of om jezelf cadeau te doen: een cadeaubon van Restaurant Cozy. Prik gelijk een datum samen, dan kun jij ook nog even een avond genieten!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Restaurant Cozy Meer over Restaurant Cozy ontdekken?

Restaurant Cozy restaurants en horeca

Nu gesloten16:30 - 23:00

Marskant 34, Hengelo

Bekijk meer:restaurants en horeca

2. Korting voor mensen met maagverkleining

Foto: Pixabay

Handig, als je een maagverkleining hebt ondergaan. Bij Restaurant Cozy houden ze daar rekening mee. Ze hanteren een korting voor mensen met een maagverkleining. Fijn voor je portemonnee!

3. Ze serveren onbeperkt toetjes!

Toetjesliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Cozy, want er zijn veel verschillende toetjes om uit te kiezen. Wat dacht je van huisgemaakte witte chocolademousse met bosvruchtjes? Loopt het water je al in de mond?

4. Geen tijdslimiet, dus onbedwongen genieten zonder tijdsdruk

Er is niets waarvan je een lekkerder gevoel krijg dan van lekker ontspannen eten. En waar kan dat nu beter dan bij Restaurant Cozy? Jij kan lekker genieten van je gerechtjes zonder dat je op de klok hoeft te kijken.

5. Alle gerechten worden aan tafel geserveerd

Lopen of in een wachtrij staan bij een buffet is er niet bij. Heel handig en overzichtelijk, bij Cozy worden alle gerechten aan tafel geserveerd. Lekker en makkelijk!

6. Meer dan 80 verschillende gerechtjes

Ben je niet zo goed in kiezen? Dan kun je je natuurlijk laten adviseren. Sinds kort zijn er nieuwe aanwinsten toegevoegd, nog meer lekkers om van te genieten!

7. Cozy is geopend vanaf 16.30 uur

Hou jij van op tijd eten? Dan zal dit jou zeker aanspreken. Bij Restaurant Cozy kun je al vanaf 16.30 uur terecht. Zo kun je lekker lang tafelen. Eet smakelijk!

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.