Zijn al je Tupperware-bakjes ‘uitgeleend’? Bij PLUS kun je nu sparen voor nieuwe

Aangeboden door Plus Oelerweg 14 mei 2019

Ze zijn onverwoestbaar en misschien heb jij er ook wel een paar in je keukenkastje staan: plastic Tupperware bakjes. Leen jij ze geregeld uit en is je Tupperware voorraad hierdoor erg gekrimpt? Dan hebben we goed nieuws voor je: bij PLUS Oelerweg kun je tot en met 27 juli sparen voor Tupperware.

Als ouders of verzorger van uitwonende kinderen, herken je het misschien wel. Na een bezoekje aan het thuisfront krijgt het kroost wat lekkers mee naar huis. Vaak in een Tupperware-bakje. Maar die uitgeleende dozen en bakjes worden niet altijd teruggebracht.

Hoe handig is het dan dat jij op dit moment bij PLUS kan sparen voor nieuwe bakjes. Zo kun je je voorraad weer opbouwen of een eigen collectie beginnen.

Hoe werkt het?

Als je boodschappen doet bij PLUS Oelerweg, ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen een  spaarzegel. Bij 35 zegels is de spaarkaart vol en bij het inleveren en een bijbetaling ontvang je korting op één van de zes verschillende Tupperware producten. Eén van de producten is zelfs gratis.

Kay Scheggetman, ondernemer van PLUS Oelerweg: “Als PLUS staan wij voor goed eten. En goed eten wil je lang vers houden, want dat voorkomt voedselverspilling. Wij zijn daarom erg trots dat we een spaaractie met de producten van Tupperware starten. De vershouddozen zijn ideaal voor het lang vers houden van etenswaren, zoals kaas, groente en fruit en enorm populair bij jong en oud.”

Leuk onderzoekje

Uit onderzoek* blijkt dat ruim zeven op de tien (72%) uitwonende jongeren wel eens eten mee krijgt na een bezoek aan hun ouders. Bij uitwonende studenten komt dit vaker voor dan bij uitwonende jongeren die niet meer studeren: de helft (51%) van de studenten krijgt iedere maand wel een keer eten mee, tegenover een derde (34%) van de niet-studenten. De meest gangbare manier om dit eten mee te geven, is in Tupperware (84%). Het uitgeleende Tupperware wordt vaak niet teruggebracht. Zo vergeet de helft van de jongeren (50%) de geleende vershouddozen weer terug naar hun ouders te brengen.

En een ‘terugbreng dag’

Hoe leuk, een paar weken geleden werd er zelfs een nationale ‘Breng de Tupperware Terug Naar Je Ouders’-dag gehouden. Die dag werden alle ouders bedankt voor het lekkers dat ze door het jaar hebben meegegeven.

Wil je ook meesparen? Dat kan nog tot 27 juli bij PLUS Oelerweg


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Plus Oelerweg. Meer over Plus Oelerweg ontdekken?

Plus Oelerweg supermarkten

Nu gesloten08:00 - 19:00

Agathaplein 100, Hengelo

Bekijk meer:supermarkten

adv.