Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier haal je in Hengelo een heerlijke tosti

Door Donato Sühre 11 december 2018

Er gaat niets boven een heerlijke, knapperige tosti met een lekker sausje. Voor mij een echte comfort food beleving. Maar waar haal je deze in Hengelo? Nou, hier bijvoorbeeld:

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Tosti met vis

tosti

“Bij Stravinsky staan twee tosti’s op de kaart, een gewone met ham/kaas en een speciale. De speciale is absoluut een aanrader en zie je niet heel vaak. Het is namelijk een tosti met vis, met tonijnsalade welteverstaan. Je krijgt een lekker krokant broodje met kaas en de combi met een lekkere tonijnsalade is echt heerlijk!”


Meer over Stravinsky Eten, Drinken, Slapen ontdekken?

Stravinsky Eten, Drinken, Slapen restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 02:00

Burgemeester Jansenplein 20, Hengelo

Bekijk meer:restaurants en horeca

Pesto, brie en tomaat

tosti

“De overburen, De Twee Wezen, serveren ook een aantal tosti’s, waarbij de tosti ham, kaas, gebakken ei en salsasaus eruit springt. Dat geldt ook voor de tosti met pesto, brie en tomaat. Een keer wat anders dan de standaard tosti kaas!”


Meer over Grand Café De Twee Wezen ontdekken?

Grand Café De Twee Wezen restaurants en horeca

Geopend09:30 - 04:00

Burgemeester Jansenplein 23-25, Hengelo

Bekijk meer:restaurants en horeca

Gerookte zalm en dillesaus

tosti

“De Blauwe Engel heeft ook een tosti met vis. Een prettige combinatie van gerookte zalm, kaas, ui en dillesaus! Maar ook de tosti overbakken met champignons mag er zeker wezen!”


Meer over Eetcafé De Blauwe Engel ontdekken?

Eetcafé De Blauwe Engel restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 02:00

Eetcafé De Blauwe Engel, Hengelo

Bekijk meer:restaurants en horeca

Mozzarella

“Bij de gezellige Brasserie So Nice hebben ze tosti’s die het waard zijn om naar de rand van Hengelo te wandelen. Zoals de open tosti met mozzarella, salami, pesto en tomaat. Of de tosti met brie en zalm, geserveerd met dille saus. Alle tosti’s kunnen naar wens ook geserveerd worden op panini.”


Meer over The Green Room ontdekken?

The Green Room lunch

Geopend09:00 - 01:00

Beursstraat 44, Hengelo

Bekijk meer:lunch

Tosti met frikadel speciaal

tosti
De herfsttosti.

“Frans op de Bult is de place to be, al ligt het restaurant wel net buiten het bordje Hengelo. Hier vind je de ‘normale’ tosti’s, maar daarnaast ook de specials. En die liegen er niet om! Probeer vooral eens de tosti frikadel speciaal. Ja echt, een tosti met een frikadel speciaal. Klinkt misschien gek, maar het smaakt lekker! Of ga hier voor de serieuze mannen tosti: 2 tosti ham/kaas met gehaktbal en gebakken in eierbeslag, bol salade + saus naar keuze. Ook een aanrader is de herfsttosti; een tosti met zuurkool, rookworst en honingmosterdsaus.”

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.