Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier bestel je voor de feestdagen een duurzaam stukje vlees (en heel veel lekkers voor je borrelplank)

Aangeboden door Erve Groot Avest 25 november 2020

Wat jij met kerst op tafel tovert? Wat dacht je van een lekker stukje duurzaam vlees? Of ga je met je gezin gourmetten? Bij Vleesboerderij Erve Groot Avest kun je behalve voor een goed stuk vlees ook terecht voor verschillende gourmetschotels, worstsoorten voor borrelplanken, voorgerechten en verschillende opgemaakte salades.

Erve Groot Avest is een duurzame vleesboerderij die behoort tot het landgoed Twickel. Een duurzame stal in Twickelse stijl. Miranda en Remco runnen de boerderijwinkel inmiddels alweer drie jaar. Je kunt er terecht voor een duurzaam stukje vlees. En sinds kort ook voor vers wild van Twickelse grond.

Ze produceren van boer tot bord. Een winkel met Twentse ambachtelijke producten, waaronder eigengemaakte runderham, runderpeper, ossenpeper, carpaccio en gerookte ribeye. En eigen bereide, ambachtelijke producten als allerlei worstsoorten voor de borrelplank. Zodat jij thuis lekker kunt borrelen!

Uit de hele regio

Inmiddels hebben Miranda en Remco klanten vanuit de hele regio. “Mensen komen hier niet alleen uit Hengelo, maar ook uit Delden, Bentelo, Boekelo en soms nog wel verder weg. Ze komen dan ook niet voor één bestelling.”

Tekst gaat verder onder de foto

 

Winterkost

Ook lekker in deze tijd van het jaar zijn de verse stamppotten (wortelen, boerenkool, en zuurkool) en je kunt genieten van wintersoepen zoals snert en bruine bonensoep. Sinds kort levert Erve Groot Avest ook vlees aan de landgoedwinkel van Twickel.

Gratis bezorgen

Bij Erve Groot Avest kun je ook geschenkbonnen kopen, ook leuk als cadeau voor de feestdagen!

De openingsdagen van Erve Groot Avest zijn: dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en zaterdags van 10.00 uur tot 14.00 uur. Bestellen via mail/telefoon/app of webwinkel kan ook. Miranda en Remco zorgen er dan voor dat de bestelling gratis bij je thuis wordt bezorgd!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Erve Groot Avest. Meer over Erve Groot Avest ontdekken?

Erve Groot Avest slagers

Geopend10:00 - 17:00

Oelerschoolpad 14, Hengelo

Bekijk meer:slagers

adv.