Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tijd voor oliebollen; dit zijn Donato’s favoriete adresjes in Hengelo

Door Donato Sühre 18 december 2018

Het einde van het jaar nadert en ja, dan breekt ook de tijd voor oliebollen weer aan! Het weer wordt kouder, de lampjes zijn aan, wat is er dan gezelliger dan met een glas glühwein, mok chocolademelk of een bokbiertje zo’n overheerlijke decemberlekkernij te eten! Op deze plekken in Hengelo haal je een smakelijke oliebol.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Van der Poel

oliebollen
foto: Van der Poel

“Niet alleen een begrip vanwege het heerlijke ijs, maar in de decembermaand is Van der Poel ook een begrip vanwege de heerlijke ambachtelijke banketbakkers oliebollen. Je haalt ze af op 29, 30 en 31 december. Let wel: het is erg druk, dus van te voren telefonisch bestellen is geen overbodige luxe! Je haalt hier de traditionele oliebollen naturel of met krenten of rozijnen, maar ook kersen met saus en cookie caramel! Smaken om je vingers bij op te eten!”


Meer over Van der Poel IJs ontdekken?

Van der Poel IJs ijssalons

Gesloten10:30 - 22:00

Bornsestraat 10, Hengelo

Bekijk meer:ijssalons

Bakkerij Gustaf

Ook dit jaar werken we weer samen met Casper's Bezorgservice​. U kunt bij hem uw oliebollen, appelflappen en…

Posted by Gustaf on Monday, 10 December 2018

 

“Natuurlijk zeg je bij oliebollen ook Bakkerij Gustaf. Genieten hoor, die overheerlijke oliebollen die je bij Gustaf koopt. Je kunt ze daar nu al gezellig opeten in het zitgedeelte of ze meenemen voor thuis bij de open haard. Wil je rond kerst of oud en nieuw liever niet de deur uit voor oliebollen, dan kun je ze ook laten bezorgen. Ook dit jaar verzorgt Casper’s Bezorgservice de bezorging van de verse oliebollen op de datum die jezelf online kunt aangeven. En lekker makkelijk, je kan aan de deur met je pinpas betalen. Je kunt ze hier met en zonder krenten krijgen en – mijn persoonlijke favoriete – met kaneelsuiker!”

Casper (14) bezorgt deze maand ook je oliebollen aan huis

Het einde van het jaar nadert en dan weet je: het is ook weer bijna tijd voor die heerlijke olieboll...

Meer over Banketbakkerij Maison Gustaf ontdekken?

Banketbakkerij Maison Gustaf bakkers

Geopend08:00 - 17:00

Wemenstraat 61, Hengelo

Bekijk meer:bakkers

Bakkerij Nollen

Om eenzame ouderen een hart onder de riem te steken, heeft De Nije Stichting in samenwerking met ons een aantal…

Posted by Bakkerij Nollen on Monday, 10 December 2018

 

“Ook Bakkerij Nollen heeft weer de bekende lekkere oliebollen. Je zult nog wel even moeten wachten, want je haalt ze hier op 28, 29 en 31 december. Maar het is het wachten wel waard! Wat mooi is: bij Nollen doneren ze per oliebol 10 cent aan het goede doel, de Nije Stichting. Deze stichting zet zich in om de kwaliteit van leven voor  (ex-)kankerpatiënten en hun naasten te verbeteren. Lekker en goed gaat zo heel mooi samen!”


Meer over Bakkerij Nollen ontdekken?

Bakkerij Nollen bakkers

Geopend08:00 - 17:00

Dikkersplein 5, Hengelo

Bekijk meer:bakkers

De Echte Bakker Wouda

oliebollen
foto: ANP

“De Echte Bakker Wouda staat ook vanaf 27 december oliebollen te maken, lekker warm en lekker vers! Je kunt kiezen voor een oliebol naturel, maar je haalt ze hier ook met rozijnen, bollen met kaneel, rozijn en appel! De moeite waard dus om uit je luie stoel te komen en de kou te trotseren!”


Meer over Wouda De Echte Bakker ontdekken?

Wouda De Echte Bakker bakkers

Geopend08:00 - 17:00

Christiaan Langefeldstraat 14, Hengelo

Bekijk meer:bakkers

En jouw favoriete adres?

Dit zijn de favoriete adresjes van Donato. We horen natuurlijk ook graag van jou waar jij steevast heengaat voor een lekkere bol en waarom. Zijn de krentjes lekker zoet? Is hij supersappig? Of is de oliebollenbakker gewoon ontzettend aardig? We ontvangen jullie reviews graag via [email protected] of laat jouw favoriete adresje achter in de comments.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.