Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 tips voor een gezellige ZoMiBo in Hengelo

Aangeboden door FÏNLEY 9 oktober 2019

Zondag is – wat ons betreft – een van de fijnste dagen van de week. Lekker uitslapen, rustig ontbijten en ’s middags gezellig borrelen met vrienden of familie. Dat laatste kun je in Hengelo op aardig wat plekken doen en dat is maar goed ook! We tippen drie cafés en restaurants die wat ons betreft perfect zijn voor de ZoMiBo (Zondag-Middag-Borrel). Wil je nóg meer tips van leuke uitjes, exposities en markten die je kunt bezoeken op zondagmiddag? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Eetcafé De Appel

Foto: Facebook Eetcafé de Appel

De temperatuur gaat de komende weken langzaam omlaag, dus kruip je op zondagmiddag lekker dicht tegen elkaar aan in Eetcafé De Appel. Bij de Appel kun je heerlijk zitten met familie en vrienden zitten in een ongedwongen sfeer. Borrelplank erbij en je zondagmiddagvibe is aan. Wil je daarbij even geen alcohol drinken, maar heb je wel zin in een lekker drankje? Dan zit je hier goed, want op de kaart staat FÏNLEY. Een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Wat dacht je van een Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale? FÏNLEY wordt geserveerd in een mooi glas, dus dat maakt jouw feestje helemaal compleet.

De Tapperij

Foto: Lizet Beek

Zin om op een zondagmiddag leuke dingen te doen? Wat dacht je van lasergamen met een groepje vrienden of met je gezin? De Tapperij is al jaren een begrip in Hengelo en omstreken. Je kunt er overigens ook een potje poolen, darten en daarna natuurlijk lekker borrelen. Een perfecte plek voor de zondagmiddag dus! Liever geen alcohol? Dan kun je ook een FÏNLEY bestellen. Dit alcoholvrije drankje is een ideaal alternatief als je maandagochtend weer fris op je werk wil verschijnen. Op de kaart staan onder meer de varianten Ginger Ale, Bitter Lemon en Tonic. Er zit geheid een drankje bij dat je lekker vindt!

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY

Hotel ’t Lansink

Foto: Facebook Tuindorphotel ’t Lansink

Wandelen en onderweg genieten van één van de mooiste tuindorpen van Nederland: een aangename manier om de zondagmiddag door te brengen met je familie of vrienden. Loop eens door dit prachtige stukje Hengelo, maak een rondje langs de vijver en sluit af met een drankje bij Tuindorphotel ‘t Lansink. In het voormalige theehuis uit 1916 komt het beste van alle tijden bij elkaar. Daarna zin om heerlijk te eten? In het restaurant (bekroond met 1 Michelinster en op plek 65 in de Lekker500) word je heerlijk in de watten gelegd.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor leuke uitjes door heel Nederland.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.