Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een heerlijke burger gaat er altijd in en hier eet je ze in Hengelo

Door Donato Sühre 21 augustus 2018

Een grote sappige burger op een mooi licht krokant broodje; soms heb je gewoon zin om daar je tanden in te zetten. Maar waar haal je de best burgers in town? Waar vind je die heerlijk sappige burgers die het water in je mond doen lopen? We hebben wat tips voor je.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

De Straatsburger

The Italian Stallion, Escobar, Kingkong en de Chuck no ribs. Dit zijn een paar van de overheerlijke burgers die je kan afhalen of laten bezorgen bij De Straatsburger in de wijk Slangenbeek. De burgers zijn heerlijk sappig, de broodjes licht geroosterd en de overige ingrediënten op de burger passen perfect bij elkaar en maken elke burger tot een serieuze hap. En ben je vegetarisch? Daar hebben ze aan gedacht met de veggie burger. Je kan de burgers ophalen of opeten in deze hippe tent.

burgers
foto: De Straatsburger

Meer over De Straatsburger ontdekken?

De Straatsburger restaurants en horeca

Gesloten12:00 - 21:30

Straatsburg 7, Hengelo

Bekijk meer:restaurants en horeca

Triple B

Ook bij Triple B weten ze hoe je een goede burger moet maken en presenteren. Bij dit bekende restaurant in de stad hebben ze perfecte burgers, maar ook andere specials zonder rund zoals de Chickie hier Chickie daar met kip, een dikke zalm burger of de Mexicaanse burger met tortilla’s en guacamole. Neem hier een speciaalbiertje bij, zoek een mooi plekje op het terras en het genieten kan beginnen.

burger Triple B


Meer over Triple B ontdekken?

Triple B restaurants en horeca

Geopend09:00 - 22:00

Telgen 8, Hengelo

Bekijk meer:restaurants en horeca

The Three Musketeers

Bij de The Three Musketeers serveren ze mooie zelfgemaakte burgers met een speciale smaak. De Asian Burger met lekker pittige rode ui en taugé en satésaus, de French Kiss met camembert en honing/appelsaus zijn een paar burgers van de kaart die je direct al door de mooie combinaties nieuwsgierig maken naar meer, en daar krijg je geen spijt van. En zoals het hoort, prachtig medium geserveerd met lekkere friet.

burgers
foto: The Three Musketeers

Meer over The Three Musketeers ontdekken?

The Three Musketeers cafés

Gesloten16:00 - 06:00

Pastoriestraat 30, Hengelo

Bekijk meer:cafés

De Blije Belg

Misschien niet zulke fancy namen, maar zeker lekker zijn de burgers van De Blije Belg. Ze worden netjes bezorgd en je kan er lekker thuis op de bank van genieten. Fijne burgers, lekkere broodjes, niet te veel ingrediënten erop maar wel mooi op smaak. En als je er zin in hebt, ze hebben hier verse friet die ze zelf voorbakken en afbakken. En de piepers? Komen netjes uit de regio!

De Blije Belg
De XXXXL Burger van De Blije Belg.

Meer over De Blije Belg ontdekken?

De Blije Belg snackbars

Gesloten16:00 - 21:00

Oldenzaalsestraat 213, Hengelo

Bekijk meer:snackbars

Lees ook:

De Blije Belg

De Blije Belg krijgt nieuwe eigenaren en wij stellen ze voor

Als je regelmatig een frietje haalt bij De Blije Belg, ken je vast eigenaar Jan Hobbelink. Hij is si...

Stravinsky

Ook Stravinsky weet hoe je om moet gaan met een burger. De Stravinskyburger is meer dan het proberen waard. Deze wordt sappig en medium gebakken, een knapperig  stukje bacon erbij, een heerlijke saus en een fijn broodje. De burger wordt ook mooi gepresenteerd. Je kunt de burger hier gezellig opeten in een gemoedelijk sfeer waar elk personeelslid met een grote glimlach rondloopt.

Stravinsky burger


Meer over Stravinsky Eten, Drinken, Slapen ontdekken?

Stravinsky Eten, Drinken, Slapen restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 02:00

Burgemeester Jansenplein 20, Hengelo

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.