Pssst… insidertip: Bij Restaurant Cozy kun je straks ook Cozy Cocktails drinken

Aangeboden door Restaurant Cozy 4 april 2019

Hou jij van cocktails? Dan hebben we goed nieuws voor je. Bij Restaurant Cozy gaan ze namelijk beginnen met de Cozy Cocktails.

Het geeft ons een zomers gevoel en het is natuurlijk lekker om te delen met je vriendengroep: lekkere cocktails. Met een stuk vers fruit, kleurrijke rietjes en een bijzonder glas en natuurlijk heerlijk in combinatie met tapas. Wanneer de cocktails bij Restaurant Cozy op de kaart staan? Waarschijnlijk eind april of begin mei.

De ‘Mojito’ cocktail

Welke cocktails het zijn, wil Cozy nog een beetje geheim houden. De ‘Mojito’ komt sowieso op de kaart te staan, een cocktail met rum, limoensap, rietsuiker, spuitwater en munt met veel ijs. En ga er maar vanuit dat er voor elke smaak een lekker drankje komt. Wil je weten welke cocktails je straks kan drinken bij Cozy, houdt dan deze Facebooksite in de gaten!

 

Het échte Cozy gevoel

Ken je Cozy nog niet? Het restaurant opende vorig voorjaar de deuren aan de Marskant. Je kunt er onbeperkt genieten van allerlei wereldse gerechten voor één prijs en afsluiten met een lekker toetje. Bij Cozy kun je lekker dineren in een ontspannen sfeer samen met je familie, vrienden of collega’s. “Bij Cozy gaat het ook echt om de beleving”, vertelt Mike, manager van het restaurant. “Het échte Cozy gevoel.” Lekker eten zonder tijdsdruk.

Feestje!

Je kunt voor een bedrag van €26,75 doordeweeks en €29,75 in het weekend onbeperkt genieten van diverse wereldse gerechten. Deze beste je in een onbeperkt aantal rondes. Met straks ook nog cocktails op de kaart wordt lekker eten bij Cozy gegarandeerd een feestje!

Lees ook:

5 redenen om lekker te eten bij Restaurant Cozy

Eten met je lief, bijkletsen met een vriendin of uit eten met je familie, vrienden of collega's. Ga ...

7 dingen die je nog niet wist over Restaurant Cozy

Restaurant Cozy zit sinds april vorig jaar in Hengelo en we zijn maar wát blij met deze nieuwe aanwi...

Het nieuwe restaurant Cozy is open: ‘Avondje ongedwongen genieten’

Misschien heb je het al gehoord of gezien. Dinsdag is het spliksplinternieuwe wereldrestaurant Cozy ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Restaurant Cozy. Meer over Restaurant Cozy ontdekken?

Restaurant Cozy restaurants en horeca

Nu gesloten16:30 - 23:00

Marskant 34, Hengelo

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.