Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Fijn en betaalbaar eten (met kinderen) doe je hier

Aangeboden door Restaurant Cozy 15 januari 2020

Misschien heb je er al wel eens met je gezin, vrienden of collega’s gezeten: Restaurant Cozy aan de Marskant. Zo niet, dan moet je het misschien maar eens proberen! Hoe fijn: bij Restaurant Cozy kun je avondvullend genieten van gerechtjes in de vorm van tapas, gemaakt op traditionele wijze, huisgemaakt en onbeperkt. En van diverse wereldgerechten.

Wat wij er zo tof vinden? Je kunt de hele avond lekker eten voor een bedrag van €26,75 doordeweeks en €29,75 in het weekend zonder tijdsdruk. Voor kinderen van 4 tot 10 jaar is het tarief €17,75. Ook voor grote groepen is dit restaurant heel geschikt. En hoe handig, je kunt al vanaf 16.30 uur terecht, ook doordeweeks! Want waarom zou je alleen in het weekend lekker dineren?

De keus is werelds

Wat je kan verwachten? Een combinatie tussen tapas en diverse (maar liefst 87!) wereldse gerechten. Dus er zit altijd wel iets bij waar jij van houdt. Je kunt genieten van verschillende voorgerechtjes als een prosciutto melone, een tartaartje van zalm of een traditionele carpaccio. Een hoofdgerechtje? Dat gaat van een American burger tot ossenhaas Thaise stijl, of van Noorse zalmfilet tot sushi mango kip. Ook bij de nagerechtjes is de keus werelds: van Crème brûlée tot een monchoutaartje en van huisgemaakte tiramisu tot Dame Blanche.

Foto: Restaurant Cozy

Kleine porties

De gerechtjes bestel je in een onbeperkt aantal rondes. Alles wordt dan in kleine porties aan tafel gebracht. Je hoeft dus niet rond te lopen en zelf je eten op te halen, wel zo prettig natuurlijk. Ben je niet zo goed in kiezen? Dan kun je je natuurlijk laten adviseren. Sinds kort zijn er nieuwe aanwinsten toegevoegd, nog meer lekkers om van te genieten!

Vers bereid

Alle producten op de menukaart van Cozy worden vers bereid op de dag zelf. Alles is ook mogelijk. Heb jij bijvoorbeeld liever een bepaald product niet in je gerechtjes, dan kun je dat aangeven. De kaart biedt gerechtjes voor jong & oud, namelijk van ‘Oma’s stoofpotje’ en de traditionele ‘Carpaccio’ tot aan de moderne sushi en de huisgemaakte Bastogne-mousse.

Onbeperkt toetjes

En over die huisgemaakt Bastogne-mousse gesproken… Ben jij een toetjesliefhebber? Dan kun je echt je hart ophalen bij Cozy, want er zijn veel verschillende toetjes om uit te kiezen. Wat dacht je van huisgemaakte witte chocolademousse met bosvruchtjes? Loopt het water je al in de mond? En vergeet niet de cocktails: probeer bijvoorbeeld eens de Gin-Tonic à la Cozy.

Foto: Restaurant Cozy

Leuk cadeautje

Zoek je nu nog een leuk cadeautje voor een vriend of kennis die binnenkort jarig is? Of voor jezelf? Koop dan een cadeaubon van Restaurant Cozy. Prik gelijk een datum samen, dan kun jij ook nog even een avond genieten!

Reserveren kun je hier

Pssst… insidertip: Bij Restaurant Cozy kun je straks ook Cozy Cocktails drinken

Hou jij van cocktails? Dan hebben we goed nieuws voor je. Bij Restaurant Cozy gaan ze namelijk begin...

7 dingen die je nog niet wist over Restaurant Cozy

Restaurant Cozy zit sinds april vorig jaar in Hengelo en we zijn maar wát blij met deze nieuwe aanwi...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Restaurant Cozy. Meer over Restaurant Cozy ontdekken?

Restaurant Cozy restaurants en horeca

Gesloten16:30 - 23:00

Marskant 34, Hengelo

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.