Dit is waarom je voor Pasen nog even langs de Zuivelhoeve Hasselo/Limburgia móet

Aangeboden door Zuivelhoeve Hasselo 18 april 2019

Smaakvolle eieren bij de paasbrunch, een stukje verse vlaai bij de koffie en een stukje smeuïge kaas op de borrelplank, afijn, je snapt het… Water in je mond? Dan raden we je aan om heel snel richting Zuivelhoeve Hasselo/Limburgia te gaan, waar Gerhard en Cindy klaarstaan om je te verwennen met al deze heerlijkheden voor Pasen. Check ze maar:

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Bij de koffie

Zoek je nog iets lekkers bij de koffie? Bij Zuivelhoeve/Limburgia kun je verschillende soorten verse vlaai bestellen. Als je voor uiterlijk voor 13.00 uur je bestelling doorgeeft, kun je de verse vlaai de volgende dag ophalen. Lekker!

Limburgia maakt haar vlaaien op 3 soorten bodems, te weten: Limburgse-, Wener en krokante bodem. Ook maakt Limburgia heerlijk gebak zoals appeltaart van biologische appels, slagroomtaarten en luxe gebak, waarbij ambachtelijke uitstraling en versheid centraal staan. Bij Zuivelhoeve snappen ze wat lekker is!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Zuivelhoeve Hasselo. Meer over Zuivelhoeve Hasselo ontdekken?

Zuivelhoeve Hasselo speciaalzaken

Nu gesloten08:00 - 18:00

Christiaan Langefeldstraat 5-7, Hengelo

Bekijk meer:speciaalzaken

De allerlekkerste eieren en kaas

Wat is Pasen zonder eieren?  Neem een doosje Wegdam Vrije Uitloop eieren mee en geniet thuis van dit lekkere verse kwaliteitsproduct. Gisteren gelegd, vandaag in de winkel. Bij Wegdam wordt het eigen voer voor de kippen gemaakt met mais en tarwe uit de regio. De mais wordt gemalen en aangezuurd zodat deze een yakult effect geeft op de kip en daardoor een lekkere smaak aan het ei.

 

Heel smaakvol is ook de Noord-Hollandse Beemsterkaas (net als de eieren goedkoper dan bij menig supermarkt) 500 gram voor 4,99.

Cadeautje

Wil je je partner of familie verrassen met Pasen en zoek je nog een leuk cadeau? Cindy en Gerhard hebben verschillende leuke cadeaupakketten met voor ieder wat wils. Ze hebben al veel klaar staan, maar je kunt ook gezellig met je mandje de winkel door en zelf een cadeau op maat samen laten stellen. Het pakket is voor ieder budget mogelijk. Cindy is veelal verantwoordelijk voor de cadeaukar en kan hier haar creativiteit dan ook ruimschoots in kwijt. Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje in de winkel. Is het voor jou handiger om een pakket te bestellen, dan is dat ook mogelijk.

Weekendtas

En zoals elke week en ook heerlijk met Pasen: de weekendtas. Elk weekend een tas vol lekkernijen voor maar 10 euro. Met een bakje brokkelkaas, bakje choco kiddy’s, bakje boerenmix, bakje dipsticks, bakje suikerpinda’s, bakje borrelnoten oriental, potje mosterd dille, een halve Twentse worst, een bakje kruidendip of heksenkaas.

En dit is nog niet alles…

Je kunt natuurlijk bij de Zuivelhoeve ook terecht voor onder meer een (h)eerlijk stukje vlees, verschillende soorten kazen en worst, zuivel, noten, tapas en overheerlijk bonbons. Vragen over producten? Stel ze aan Gerhard en Cindy. Zij geven goed advies en hebben passie voor hun producten!

Meer over Zuivelhoeve Hasselo?

Bij Zuivelhoeve Hasselo/Limburgia kun je nu een (h)eerlijk stukje vlees ophalen

Het klinkt misschien een beetje gek: online vlees bestellen. Maar als je houdt van een goed stuk vle...

Binnenkort een feestje? Bij Zuivelhoeve Hasselo/Limburgia vind je alles onder één dak

Hang jij binnenkort de feestslingers weer op? Of wil je de vakantie of het weekend vieren met lekker...
Zuivelhoeve Hasselo

Gerhard en Cindy Nijhof hebben hun zaakjes goed voor elkaar

Niet langer werken voor een baas, maar baas zijn van hun eigen zaak. Het was iets dat Gerhard en Cin...
Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.