Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 redenen om lekker te eten bij Restaurant Cozy

Aangeboden door Restaurant Cozy 20 december 2018

Eten met je lief, bijkletsen met een vriendin of uit eten met je familie, vrienden of collega’s. Ga de eerstvolgende keer eens naar Restaurant Cozy, want dat is de perfecte plek. We vertellen waarom.

Onbeperkt genieten van allerlei wereldse gerechten voor één prijs en afsluiten met een lekker toetje? Dat kan gewoon bij Restaurant Cozy. Cozy is alweer 7 maanden geopend aan de Marskant in Hengelo en “sindsdien zit het restaurant bijna elk weekend wel vol”, vertelt Mike Pasman, de manager van Cozy.

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

1. Ontspannen sfeer

Bij Cozy kun je lekker dineren in een ontspannen sfeer samen met je familie, vrienden of collega’s. “Bij Cozy gaat het ook echt om de beleving”, vertelt Mike. “Het échte Cozy gevoel.” Lekker eten zonder tijdsdruk. Bourgondisch dineren is een combinatie tussen tapas en diverse wereldse gerechten. Je kunt voor een bedrag van €25,75 doordeweeks en €28,75 in het weekend onbeperkt genieten van diverse wereldse gerechten. Deze beste je in een onbeperkt aantal rondes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Restaurant Cozy. Meer over Restaurant Cozy ontdekken?

Restaurant Cozy restaurants en horeca

Gesloten16:30 - 23:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Marskant 34, Hengelo

Bekijk meer:restaurants en horeca

2. Keuze uit 87 gerechtjes

Bij Wereldrestaurant Cozy kun je maar liefst kiezen uit 87 wereldgerechtjes. Dus er zit altijd wel iets bij waar jij van houdt. Bovendien heb je geen tijdslimiet. En hoe fijn, alles wordt in kleine porties aan tafel gebracht. Je hoeft dus niet rond te lopen en zelf je eten op te halen, wel zo prettig natuurlijk.

3. Vers bereide producten

Alle producten op de menukaart van Cozy worden vers bereid op de dag zelf. Alles is ook mogelijk. Heb jij bijvoorbeeld liever een bepaald product niet in je gerechtjes, dan kun je dat aangeven. De kaart biedt gerechtjes voor jong & oud, namelijk van ‘Oma’s stoofpotje’ en de traditionele ‘Carpaccio’ tot aan de moderne sushi en de huisgemaakte Bastogne-mousse.

4. Toetjeswalhalla

Naast de eindeloos gevarieerde gerechten, wisselt het aanbod geregeld en is het dus elke keer weer een verrassing waar je uit kunt kiezen. Maar wat toch wel opvalt in het restaurant zijn de vele soorten toetjes. We zijn er dol op! Je kunt ze onbeperkt bestellen bij Cozy. De witte chocolademousse nog niet geprobeerd? Zeker doen!

5. Genieten met Kerst

Restaurant Cozy is ook op Kerstavond en tijdens de Kerstdagen geopend. Wel gelden dan aangepaste tarieven. Met de kerst worden speciale kerstgerechten geserveerd en is het restaurant feestelijk aangekleed. Reserveren is gewenst en alleen mogelijk via de e-mail ([email protected]). Loopt het water je al in de mond?

Lees ook:

Het nieuwe restaurant Cozy is open: ‘Avondje ongedwongen genieten’

Misschien heb je het al gehoord of gezien. Dinsdag is het spliksplinternieuwe wereldrestaurant Cozy ...
Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.