Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

3 x tapas eten in Hengelo

Door Donato Sühre 22 januari 2019

Als je een keer wat anders wilt dan het standaard driegangenmenu, ga dan eens voor tapas. Niet kiezen voor één hoofdgerecht, want er staat zoveel meer lekkers op de kaart. En niet maar één dessert, maar verschillende toetjes omdat je een zoetekauw bent. Waar je in Hengelo lekker tapas kunt eten? Hier bijvoorbeeld: 

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Caballeros

tapas
foto: Caballeros

“Alleen al de naam brengt je in Mexicaanse sferen. En de Zuid-Amerikaanse sfeer komt er goed in door de vrolijke kleuren en door de hoeden aan de muur. Naast het ‘gewone’ traditionele menu heeft Caballeros een tapaskaart. Allerlei kleine hapjes die je ook lekker met vrienden/familie kunt delen. Vlees, vegetarisch en vis; alles vind je terug op de kaart. Voor iedere smaak een tapas. Je kunt hier voor een all-in prijs 2 uur onbeperkt genieten waarbij je per keer 2 tapas kunt bestellen. En voor je kids tot 12 jaar betaal je minder.”


Meer over Caballeros ontdekken?

Caballeros mexicaanse restaurants

Gesloten16:30 - 22:30

Marktstraat 26, Hengelo

Bekijk meer:mexicaanse restaurants

Cozy

tapas
foto: Cozy

“Ook bij dit restaurant kun je voor een vaste prijs onbeperkt genieten van tapas uit verschillende delen van de wereld. Van geitenkaas lolly’s tot gebakken Noorse zalmfilet, loempiaatjes en carpaccio of, als je veilig wilt beginnen aan je wereldreis, van gevuld eitje tot aardbeien ijs. Er is geen maximale tijd, dus je kunt hier zo lang zitten als je wilt. En ook handig, je auto kun je 100 meter verder naast de basisschool kwijt.”


Meer over Restaurant Cozy ontdekken?

Restaurant Cozy restaurants en horeca

Gesloten16:30 - 23:00

Marskant 34, Hengelo

Bekijk meer:restaurants en horeca

Brasserie So Nice

tapas
foto: Brasserie So Nice

“Misschien is de naam niet heel swingend, maar de gerechten zijn dat wel! Ook hier kan je heel voordelig kiezen uit heel veel kleine gerechten. Vlees, vis, vegetarisch; er is voor iedereen wat wils. Geen maximale tijd en geen vaste prijs en prima te combineren met een bezoek aan de schouwburg. En ben je jazz-fan, combineer dan de heerlijke tapas met een optreden van de Jazzclub elke eerste zondag van de maand. Tip: probeer de witte huiswijn eens!”


Meer over The Green Room ontdekken?

The Green Room lunch

Geopend09:00 - 01:00

Beursstraat 44, Hengelo

Bekijk meer:lunch
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.