Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wat leuk: workshop haarvlechten voor stoere papa’s in Hengelo

Door Majorie Nijbroek 11 juni 2019

Vraagje aan papa’s die een dochter met lang haar hebben. Kun jij het haar van je prinses vlechten? Niet? Dan hebben we iets leuks voor je: er komt een vlechtworkshop aan speciaal voor papa’s!

Hoe stoer is dat. Dat iemand vraagt aan je dochter: heeft je moeder of de kapster je haar zo mooi gevlochten? En dat je kleine meisje dan zegt: ‘Nee, dat heeft papa gedaan’. Tof toch!

Nou vaders, wil jij ook wel zo’n mooi compliment? Geef je dan op voor de de allereerste vlechtworkshop voor vaders. Het is een initiatief van Assink Hasselo en restaurant Intenzo Hengelo.

Stap voor stap

Je leert in de workshop hoe je een mooie vlecht of een mooi staartje maakt. En denk niet dat het jou never nooit gaat lukken! Met een paar handige tips lukt het jou ook om een mooie vlecht in je dochters haar te maken. “We beginnen echt bij de basis. Na 2 uur kunnen papa’s zich prima redden en een mooie staart of vlecht maken”, verzekert Marleen.

De workshop is op zaterdag 22 juni, van 16.30 tot 18.30 uur. Reserveren kan via [email protected] Voor alle stoere vaders die meedoen, ligt een verrassing van Intenzo Hengelo klaar. Ook krijgen ze een goodiebag mee naar huis met wat ‘werkmateriaal’.

Oh ja, papa’s: vergeet vooral niet om je dochter mee te nemen naar de workshop.. De kosten: €30 per vader & dochter.

Blijven oefenen..

Marleen heeft trouwens nog een aanvullende tip. “De papa’s moeten daarna thuis wel blijven oefenen!”

Meer over

Doen Lifestyle

adv.