Wil jij een biertje leren tappen? BAM! zoekt horecatoppers

Door Miranda Nijland 1 maart 2018

Lijkt het je leuk om te helpen bij het tofste festival van Hengelo? Of wil je gewoon leren hoe je een biertje kan tappen? Het BAM! Festival is op zoek naar helden voor achter de bar. Je kunt je aanmelden als vrijwilliger. 

Kassa koning(in), horecaheld, razende runner, Bob de Bouwer of sterke steward! Heb je geen horeca-ervaring? Geen probleem! Alle horecavrijwilliger worden uitgenodigd om op 22 april vanaf 14.00 uur een middag bier-, BAM!- en baruitleg bij te wonen (inclusief aandacht voor de innerlijke mens) door Brand!

Het BAM! Festival wordt dit jaar gehouden op zaterdag 26 mei. Van rock- tot popmuziek, van blues tot house, er is voor ieder wat wils. Muziek, theater en kunst worden op een laagdrempelige manier samengebracht. Het BernArt en Music Festival is niet meer weg te denken uit Hengelo.

Aanmelden

Meld je aan via [email protected], je krijgt dan een mail met de geplande locatie. Aanmelden voor de training kan tot 8 april. De minimum leeftijd is 18 jaar.

Meer weten over de functies

Wil je meer weten over de vrijwilligersfuncties? Check dan de website. Weet je al wat jij het liefst gaat doen?Meld je dan nu aan als vrijwilliger via www.bamfestival.nl/nl/inschrijven-vrijwilligers of stuur gelijk een mailtje naar [email protected]

Meer over

Doen Werken