Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het is (bijna) weekend: onze weekendtips uit Hengelo voor jou

Door Majorie Nijbroek 8 november 2019

YES! Het is weer bijna weekend. En je hoeft je niet te vervelen, want er valt weer genoeg te beleven. Wij maakten een handig lijstje met Hengelose weekendtips voor 8, 9 en 10 november 2019.

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Bobbi Eden in Hengelo

Voormalig pornoster Bobbi Eden is nu een succesvol schrijfster van haakboeken. Zaterdag 9 november komt ze naar Bruna Groot Driene om haar nieuwste haakboek te promoten. Je kunt een boek door haar laten signeren. Ze is er tussen 10.30 en 11.30 uur.

Bobbi Eden

Hot news! Bobbi Eden komt naar Hengelo

Als je de naam Bobbi Eden hoort, is haken vast niet het eerste waar je aan denkt.. Toch is de voorma...

Griezelbus on Tour

Kinderboekenschrijver Paul van Loon gaat met de Griezelbus on Tour en zaterdagmiddag komt hij naar Schouwburg Hengelo. Neem een kijkje in de echte Griezelbus, dans op swingende muziek, luister naar spannende verhalen en ontmoet Paul van Loon in het echt. Je kunt ook met hem op de foto gaan en een handtekening scoren voor in je boek. Kom je verkleed als een personage uit de boeken van Paul van Loon – bijvoorbeeld als Dolfje Weerwolfje, Foeksia de miniheks of als vampier – dan maak je kans op een gesigneerd boek.

In deze enge bus kun jij zaterdag een kijkje nemen

Heb je zaterdagmiddag nog een gaatje vrij in je agenda? Dan hebben wij een hele leuke tip voor je: b...

Dr. Beats Disco Night

foto: Dr. Beat

Ben je opgegroeid in het Hengelo’s uitgaanstijdperk van de jaren 80 of weg van de muziek uit deze tijd? Dan vind je Dr. Beat’s Disco Night vast leuk. De dj’s Jan Römer en René Loman, dj’s die heel veel hebben gedraaid in de eighties, draaien ook deze editie weer de beste hits uit dit gouden tijdperk. Bij binnenkomst bij de Twentse Bierbrouwerij, want daar is het feest, krijg je ‘bubbles’ en ’s avonds zijn er lekkere borrelbites. Kaartjes kun je hier bestellen. Aanvang 20.30 uur.

Rommel- en platenmarkt

platenmarkt
foto: Pixabay

Muziekvereniging Eendracht-Excelsior houdt zaterdag weer een rommel- en platenmarkt. Het clubgebouw staat zaterdagochtend vol met speelgoed, kleding, elektronica, computerbenodigheden, huishoudelijke artikelen en hobby- en kinderboeken. Ook tref je er een uitgebreide collectie vinyl platen aan. Je vindt clubgebouw De Speeldoos aan de Steenbokstraat.

Zaterdag 9 november, 9.00-12.00 uur

Ierse folk

The Beggars Clan.

Zaterdagavond speelt de roemruchte Ierse band The Beggars Clan in Kulturhus Hasselo. In de voorverkoop zijn alle entreekaartjes uitverkocht, er is aan de avondkassa nog een beperkt aantal kaartjes te koop. De zaal gaat open om 19.30 uur.

Opkomst nieuwe jeugdstadsduo

Alaaf! Het carnavalsseizoen van de Hengelose Carnavals Vereniging de Windbuul’n gaat komend weekend beginnen. Zondag kun je bij de onthulling van het nieuwe jeugdhoogheden zijn. Dit feestje is bij The Three Musketeers. Eerst wordt afscheid genomen van de huidige Jeugdstadsprinses Debbie en haar Hofdame Tessa. Daarna is de opkomst van het nieuwe jeugdstadsduo.

Zondag 10 november, 14.30 uur (zaal open 14.00 uur)

Optreden de Nootzaak

Zondag 10 november kun je in het Museumcafé van Oyfo Techniekmuseum luisteren naar Ensemble de Nootzaak. De Nootzaak bestaat uit de Oyfo-muziekdocenten Niels Pol (hobo), Wouter Munsterman (piano) en Suzanne van Berkum (fagot) en daarnaast uit hoornist Henk Veldt en klarinettist Marco Danési. Het programma is genaamd ‘Ra/ow op je dak’. In de verschillende werken is telkens sprake van ‘Rauw op je dak ‘ en/of ‘Rouw’, waardoor je een heel afwisselend  programma hoort. Het concert begint om 17.00 uur, heeft een pauze en na afloop is er nog wat lekkers te drinken. De toegang is gratis.

What else?

via GIPHY

Wil je ook een leuke weekendtip doorgeven? Dat kan via dit mailadres.

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.