Weekendtips: pop-up Top2000 Café en theatervoorstelling met Hengelose Pipp

Door Majorie Nijbroek 28 december 2018

Voor de laatste keer dit jaar hebben we een lijstje met weekendtips samengesteld. Heb jij je entreekaartje binnen voor het pop-up Top2000 Café in de oude watertoren of ga je kijken bij het Auni-Toernooi?

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

  Pop-up Top2000 Café

Vrijdag en zaterdag kun je in de oude watertoren uit je dak gaan op de lekkerste nummers uit de Top 2000. Die worden live gespeeld door de Hengelose band KrisPy of op vinyl gedraaid door Vinyl DJ Willem. Er wordt een pubquiz gespeeld, er is wat te eten en er volgen nog wat verrassingen. Heb je op tijd een kaartje gekocht? Dan heb je geluk: het pop-up Top2000 Café is beide avonden namelijk helemaal uitverkocht!

Vrijdag 28 december en zaterdag 29 december, 16.00 – 22.00 uur

Theatershow met Hengelose Pipp

Pipp
Pip (op de foto) mag meespelen in de familievoorstelling Hallo Familie. foto: Maas theater en dans

Bij Schouwburg Hengelo kun je zaterdagavond de familieshow Hallo Familie zien. Superleuk is dat in deze voorstelling de 7-jarige Pipp Wijn meespeelt. Wil je Pipp ook zien shinen op het grote podium? Je kunt via deze link een kaartje kopen.

Pipp

Hengelose Pipp (7) mag meespelen in voorstelling in de schouwburg

Begin november hebben we een oproepje geschreven op indebuurt. Of er kinderen uit Hengelo zijn die h...

Meer over Schouwburg Hengelo ontdekken?

Schouwburg Hengelo theaters

Nu open09:00 - 18:00

Beursstraat 44, Hengelo

Bekijk meer:theaters

Auni-Toernooi

Zaterdag wordt voor de 34e keer het multicultureel Auni-zaalvoetbaltoernooi gehouden. Het Auni-Toernooi combineert voetbal op hoog niveau met een maatschappelijk doel: mensen van verschillende afkomst verenigen. Op deze manier slaat het Auni-Toernooi al vele jaren een waardevolle brug tussen culturen. In totaal 24 teams uit heel Nederland strijden zaterdag om de grote Auni-wisselbeker. 

In de beide pauzes zijn er diverse randactiviteiten. Zo spelen de JO15-teams Emre’s All Stars en HVV Tubantia een voorwedstrijd. Er zijn optredens en er komt een mystery guest die de aftrap gaat doen van de kwartfinale-ronde samen met organisator Emre Kandemir.

Er wordt gespeeld in sporthal Veldwijk (09.00-20.00 uur) en Sporthal Hasseler Es (10.30-13.00 uur). De kwartfinales zijn in Veldwijk vanaf 14.30 uur.

Theater in de voorleestent

Theatergroep Kwatta

Theatergroep Kwatta leest zaterdagmiddag 29 december in een speciale voorleestent voor uit het boek ‘De familie van Nielie barst van liefde’ aangevuld met liedjes en foto’s. Je mag ook zelf aan de slag. Het stuk gaat over Pam. Ze krijgt een nieuwe familie, maar zit ze daarop te wachten? Haar vader gaat bijna trouwen met Saar, haar bijna stiefmoeder. Dan is er ook nog haar bijna stiefbroertje en haar bijna oma. En een megagrote hond, een snoezig biggetje en een zwangere poes. En wie woont in de kast van Oma Wil? Wat een chaos, maar wordt er nog getrouwd of niet?

 Je kunt hier gratis bij zijn, maar je moet vooraf wel even kaarten reserveren via www.schouwburghengelo.nl of telefonisch via 074-2556789. De voorstellingen zijn om 14.00 en om 15.00 uur.

Van dit boek maakte Theatergroep Kwatta ook nog een leuke familievoorstelling! Deze voorstelling ‘De familie van Nielie breekt de tent af‘ komt op 19 januari naar Schouwburg Hengelo.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.