Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x leuke dingen om te doen dit weekend

Door Miranda Nijland 17 januari 2020

Yes, het is weer vrijdag! Dat betekent: misschien wel uitslapen of naar de markt. Check deze weekendtips om te weten wat in Hengelo te doen is!

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Disco bij Bengeltjesdorp

Bengeltjesdorp
foto: facebook Bengeltjesdorp

Het disco spelen bij Bengeltjesdorp is weer begonnen, je bengeltjes kunnen vrijdag 17 januari weer terecht. In november werd de eerste disco speelavond gehouden. Omdat het zo’n succes was, is er nu een maandelijkse disco-avond. Je kind komt alleen of met vrienden of vriendinnen. Er hoeft geen volwassene mee maar dat mag natuurlijk wel. Spelen in de speeltuin, in discolicht of in het donker!

Disco spelen, vrijdag 17 januari, aanvang 18.00, einde 21.00 uur

Workshop lichter leven

Heb jij een druk leven, hoge verwachtingen en wil je meer leren loslaten? Misschien is de workshop ‘lichter leven’ door Nova Holos dan wel wat voor je. De workshop wordt maandag 20 januari gehouden in de Bibliotheek Hengelo. Dat biedt ruimte voor een meer ontspannen en dus lichter leven. Kijk voor alle info hier

Snertwandeling in Beckum

Foto: Facebook

Eerst lekker wandelen en dan een kop warme snert? Dat kan vrijdag 17 januari als je meedoet aan de snertwandeling in Beckum. De start is tussen 18.00 en 18.30 uur bij ’t Proggiehoes. De opbrengst is voor ‘Eet’n wat de pot schaft’.

Snertwandeling Beckum, vrijdag 17 januari vanaf 18.00-18.30 uur, ’t Proggiehoes

Opstapavond carnaval

Foto: Facebook De Beckummer Ossens

De jaarlijkse OPSTAPavond van De Beckummer Ossens wordt vrijdag 24 januari gehouden bij café Halfweg in Beckum. Wat dit inhoudt? De huidige prins carnaval stapt op en de nieuwe treedt aan. Vanaf 20.30 uur.

OPSTAPavond Beckummer Ossens, vrijdag 24 januari vanaf 20.30 uur, Café Halfweg.

Repair Café Hengelo

repair café

Heb je thuis nog kapotte spullen liggen? Gooi ze dan niet weg, maar laat ze repareren in het Repair Café in wijkcentrum De Tempel in de Kasba. Je kunt er zaterdag 18 januari van 10.00 tot 13.00 uur terecht. Waarvoor je er onder meer terecht kan? Van het herstellen van fietsen, het weer aan de praat krijgen van elektronica tot het repareren van computers, verlichtingsarmaturen en ovens. Deze maand, met carnaval in aantocht, is er speciale aandacht voor het repareren en vermaken van carnavalskostuums.

Repair Café, Wijkcentrum De Tempel, zaterdag 18 januari van 10.00 tot 13.00 uur, Booggang 2.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.