Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendtip: speel de online pubquiz voor je favoriete kroeg in Hengelo

Door Majorie Nijbroek 3 april 2020

Door het coronavirus zijn kroegen en eetgelegenheden gesloten. Toch kun jij je favoriete kroeg steunen. Doe mee aan een online benefiet pubquiz en steun je kroeg in Hengelo. Lees hieronder alles over dit initiatief.

In menig Hengelose kroeg kun je in coronavrije tijden aanschuiven voor een pubquiz. Nu horecazaken verplicht de deuren hebben gesloten, pakt De Andere Quiz het… anders aan.

Hoe?

Je kunt zaterdag 4 april meedoen aan een benefietquiz om je lokale kroeg te steunen. Schrijf je in en kies het bedrag dat je wilt doneren (donatie vanaf €5) en de kroeg waaraan je dit geld wilt schenken. Binnen een dag wordt de eindstand bekend gemaakt! Het Uurwerk, Het Twentse Ros en Café De Buurt zijn al aangemeld voor Hengelo. Staat je favoriete kroeg er niet tussen? Die kun je toevoegen.

En dan?

Je stelt zelf van tevoren een team samen waarmee je via WhatsApp of telefoon communiceert, aangezien samenkomen niet meer kan. Zaterdag 4 april wordt de quiz online gespeeld via een livestream. De quiz start om 20.00 en de link om te starten ontvang je via de mail. Er komen 60 vragen langs. Zet ‘m op!

Lees ook:

wandelvierdaagse

Het is niet anders: deze Hengelose evenementen zijn pas weer in 2021

Door de ontwikkelingen rond het coronavirus gaat er noodgedwongen een streep door heel veel evenemen...

Bij deze Hengelose eetgelegenheden heb je afhaal- en bezorgservice vanwege de coronamaatregelen

Alle horecagelegenheden in Hengelo en de rest van Nederland zijn gesloten vanwege het coronavirus. G...

Meer over

Doen Getipt

adv.