Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bracht jij ooit ook lange nachten door in Nul 74? Let op, er komt een reünie

Door Rahanna Van Stapele 14 juni 2019

In de Beekstraat, tegenover de bioscoop is de disco nog steeds levend en wel te vinden, maar onder een iets andere naam. Destijds Nul 74, nu gewoon De Nul. Goed nieuws voor de vele Hengeloërs die ooit lange nachten in Nul 74 doorbrachten: er komt een reünie!

In Nul 74, de alternatieve kroeg van Hengelo, wordt in de eerste helft van de jaren ’90 gefeest, gerookt en geluisterd naar bands als Depeche Mode, Guns ’n Roses, Nirvana en Rammstein. Brengen deze namen warme gevoelens naar boven en was jij een van de Nul74-gangers die elk weekend aan de bar of op de dansvloer te vinden was? Hou dan de avond van zaterdag 12 oktober vrij in je agenda!

DJ’s van toen

Van 21.00 tot 06.00 ben je welkom en loop je misschien wel vroegere stapmaatjes tegen het lijf. Extra leuk: de muziek wordt gedraaid door DJ Arris en anderen die destijds ook achter de draaitafel stonden. Ook schrijft de organisatie dat het leuk zou zijn als voormalige bar-, muziek- of garderobemedewerkers zich zouden melden om nog een keer een dienstje te draaien.

De entreekosten van de reünie zijn 5 euro. Enneh.. heb je nog leuke verzoekjes? Plaats de Youtube-clip dan op de Facebook-pagina als je hem in oktober terug wil horen. Ook foto’s uit die tijd worden erg gewaardeerd.

Meer over

Doen

adv.