Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voetbal op de buis: dames, kom naar het Ladies Only Event bij Achilles ’12!

Door Majorie Nijbroek 8 april 2019

Op de meeste dagen zul je meer mannen zien rondlopen bij voetbalclub Achilles ’12 in Hengelo. Zo niet woensdagavond 10 april. De reden: er is een Ladies Only Event in het clubgebouw!

Het is de eerste keer dat er een Ladies Only Event is bij Achilles.

Voor alle ladies

Denk nu niet dat het event alleen is bedoeld voor de voetballende meiden en vrouwen van Achilles. Echt niet! Alle ladies zijn er welkom, dus kom gezellig met je dochter, moeder, buurvrouw of vriendin naar de club aan de Oude Bornseweg.

Het is een mooie gelegenheid om alvast een Moederdagcadeau te scoren of alvast wat ideeën op te doen. Natuurlijk kun je ook gewoon wat leuks kopen voor jezelf.  En nóg een goede reden om te gaan: er is Champions League op tv. Ajax neemt het op tegen Juventus, dus grote kans dat de meeste mannen aan de buis gekluisterd zijn. En dat is een extra reden om lekker te gaan shoppen bij Achilles.

Fijn aanbod

Vijftien ondernemers/bedrijven staan met een stand op deze vrouwenbeurs en het aanbod is divers: van sieraden tot geurtjes en van (kinder)fashion tot nails & beauty. Lekker langs de kraampjes slenteren en gezellig een drankje doen. This is ladies night en the feeling’s right; leuke avond gegarandeerd!

Het Ladies Only Event begint om 19.30 uur.

Meer over

Doen Getipt

adv.