Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van Cleanup Day tot comedy show: 6 x weekendtips in Hengelo

Door Miranda Nijland 18 september 2020

Yes, het is bijna weekend! Pak jij je rust in het weekend of ga je er liever op uit? Of hou je van allebei? In ons lijstje staan namelijk ook uitjes in Hengelo waar je op je kleedje kan neerploffen om bijvoorbeeld te luisteren naar muziek. 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Cleanup Day

foto: TC Tubantia / ©Borneo times

Zoveel mogelijk zwemvuil opruimen, dat is het doel van World Cleanup Day. In onze stad geeft Tijmen Sissing het startsein voor deze dag. Zijn missie is om van Twente de schoonste regio van ons land te maken. Om 14.15 uur is de symbolische aftrap van het opruimen van zwerfafval op het plein voor Oyfo. En leuk om te weten: van het plastic zwerfafval dat wordt ingezameld worden ter plekke nieuwe producten gemaakt.

Hengelo doet mee aan World Cleanup Day en trashpacker Tijmen doet de aftrap

Een deel van Hengelo ligt er na zaterdag een stukje schoner bij. Op het plein voor Oyfo wordt zwerfa...

Comedy Show

Een drie gangen keuzediner en vervolgens naar een Live Stand Up Comedy Show. Dat kan zondag bij de Twentse Bierbrouwerij. Wil je meer weten, kijk dan hier!

COMEDY SHOWNog maar 5 plekken beschikbaar. Wil jij aanstaande zondag nog lachen, gieren, brullen bij de Live Stand Up…

Posted by Twentse Bierbrouwerij on Wednesday, 16 September 2020

Wanneer? Zaterdag 19 september vanaf 17.30 uur
Waar? Twentse Bierbrouwerij, Haaksbergerstraat 51

Open dag Ayurdaay Nilayam

Ayrurdaay Nilayam verzorgt onder meer opleidingen en workshops Ayurveda therapeut. Zaterdag 19 september houden ze een open dag. Je kunt tussen 11.00 en 15.00 een proefles voor de Ayurveda opleiding volgen (kosten 25 euro) en na 15.00 uur is er een gratis inloop met workshops en een presentatie over het werk van Ayurdaay. Aanmelden is noodzakelijk: [email protected]

Wanneer? Zaterdag 19 september
Waar? Hermanstraat 1 Hengelo

Dr.PhldrmauZ bij Lambooij

Dr.PhldrmauZ speelt zondag 27 september vanaf 16.00 uur bij kunstsociëteit ‘t Lambooijhuis aan de Langestraat 37. Het gaat om een uur durende grappige, interactieve en vooral hele gezellige
theater/spel/verkoopshow, vol interessante items.

Wanneer? zondag 27 september, 16.00 uur.
Waar? Kunstsociëteit ‘t Lambooijhuis, Langestraat 37.

Open dag watermolen Oele

Komende zondag kun je een kijkje nemen in de eeuwenoude watermolen van Oele. Zo krijg je een goed inzicht in de techniek van onze voorouders.

Wanneer? Zondag 20 september
Waar? Oldemeulenweg 4, Oele.

Krap Bie Kas bij De Houtmaat

Foto: Facebook Cultuurpodium De Houtmaat

Heb je zondagmiddag nog niets in de agenda staan? Misschien is dit wat voor je: Krap Bie Kas en Friends Or More houdt zondag vanaf 14.30 uur op bij Cultuurpodium De Houtmaat. Je kunt vanaf 14.30 uur de livestream bekijken. Wil je er live bij zijn? Dat kan! Je kan niet van tevoren reserveren, er is plaats voor maximaal 100 bezoekers. De entree is €5,- en hierbij krijg je 1 gratis drankje. Wees op tijd want vol is vol! De toegangspoort gaat open om 14.00 uur.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.