Urban NightRun, Winterwandeling en meer Hengelose weekendtips

Door Majorie Nijbroek 18 januari 2019

Whoop whoop, het is bijna weekend! Zoals iedere week geven we je een aantal fijne weekendtips. Te beginnen met de Urban NightRun. Tof om vanavond zelf mee te lopen én leuk om te gaan kijken naar al die deelnemers die in het donker voorbij rennen.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Urban NightRun

Urban Nightrun

Vrijdag is de eerste Urban NightRun in Hengelo. En dat is best een bijzondere run. Tijdens de 5 km die je aflegt door het centrum van Hengelo ren je door echte Hengelose panden, superleuk! Je loopt bijvoorbeeld door ROC-gebouw De Gieterij en de brandweerkazerne. Tip: draag een lamp, want het kan donker zijn! Trap op, trap af, gang door en dan naar links dan weer een deur door. Succes! De start is tussen 19.00  en 20.00 uur in het pand van Crossfit 074 in het Hazemeijer Complex. Aanmelden kan hier.

Lees ook:

Gaaf! Tijdens de Urban NightRun ren je door Hengelose panden

Hoe gaaf! Hardlopen door Hengelose panden. Vrijdag 18 januari kun je mee doen aan de eerste Urban Ni...

Open dag

Tom Salman

Tom Salman nodigt je uit om zaterdagmiddag 19 januari te komen kijken bij Tom’s Kickboksen, zijn pas geopende sportschool aan de Hassinkweg 15. Elk half uur (vanaf 12.00 uur) zijn er kickboksclinics en circuittrainingen. Ook leuk: je kunt gratis je bloeddruk, hartslag in rust, gewicht en vetpercentage laten meten. Schrijf jij je in tijdens de open dag? Dan sport jij een maand gratis! Een hapje en drankje staan klaar.

Zaterdag 19 januari, 12.00 – 16.00 uur

Tom Salman

Tom (27) opent nieuwe sportschool in Hengelo

Tom Salman (27) is gek op kickboksen. Die sport heeft echt alles. Hoe mooi is het dan als je er full...

Meer over Tom’s Kickboksen ontdekken?

Tom’s Kickboksen sportscholen

Nu open09:00 - 11:00 |16:30 - 21:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Hassinkweg 15, Hengelo

Bekijk meer:sportscholen

Familievoorstelling

Zaterdag kun je bij Schouwburg Hengelo de familievoorstelling De Familie van Nielie breekt de tent af zien. Over een kersverse familie die sinds kort met elkaar onder één dak woont en waar niets is wat het lijkt. Met live muziek en heel veel liedjes. Deze leuke voorstelling begint om 19.30 uur. Kaartjes bestel je hier.


Meer over Schouwburg Hengelo ontdekken?

Schouwburg Hengelo theaters

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Beursstraat 44, Hengelo

Bekijk meer:theaters

Winterwandeling

wandelschoenen
foto: Pixabay

Met een temperatuur net boven de 0 en een heerlijk zonnetje wordt het zondag prima wandelweer. Fijn weertje dus ook voor de Winterwandeling van de Hengelose Wandel Unie. Je wandelt door de omgeving van Driene en kunt kiezen voor een route van 6, 12 en 18 kilometer. Je vertrekt vanaf Het Wandelhuis aan de Twekkelerweg. Loop je de 6 of 12 kilometer, dan kun je starten tussen 9.00 en 12.00 uur. Voor de langste afstand, de 18 kilometer, geldt een vertrektijd tussen de 09.00 en 11.00 uur. De kosten zijn €3 (€2 als je lid bent van de KWBN en gratis voor leden HWU).

Nieuwjaarsconcert TSJO

TJSO

Het Twents Jeugd Symfonie Orkest geeft vrijdagavond een nieuwjaarsconcert in het Twickel College.Bij binnenkomst, vanaf 19.30 uur, krijg je een kop koffie en om 20.00 uur hoor je de jeugdige muzikanten. Op het programma staan werken van Offenbach en Sibelius en het TSJO sluit af met filmmuziek.

Leuk begin van het weekend: nieuwjaarsconcert van het TJSO

Vrijdagavond lui op de bank liggen? Dat kan wel, maar kun je ook pas na 21.00 uur doen. Je kunt name...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.