Tussenstand: De Waarbeek in top 5 van Beste uitje van Overijssel

Door Majorie Nijbroek 1 maart 2018

De kans is nog steeds dat De Waarbeek het Beste uitje van Nederland wordt. De eerste tussenstand is bekend gemaakt. Het Hengelose familiepretpark staat in de top 5 van het Beste uitje van Overijssel.

Het Beste uitje van Nederland is een publieksprijs. Dat betekent dat jij mee kunt bepalen wat het leukste uitstapje van Nederland is.

Hele dag vermaak

Er is hartstikke veel leuks om te doen en om naar toe te gaan. Je kunt naar dierentuinen, attractieparken, speeltuinen, trampolinecentra én naar familiepretpark De Waarbeek. Voor een leuke prijs kunnen de kids zich een hele dag vermaken in de botsauto’s, de oldtimers, de Venture River, de zweefmolen, de Hully Gully, de Twister, de Swing Mill en natuurlijk de bekende rodelbaan. De Waarbeek heeft met deze rodelbaan één van de oudste nog werkende stalen achtbanen ter wereld.

Breng je stem uit

Vind jij ook dat De Waarbeek het Beste uitje van Nederland is, dan kun je je stem uitbrengen. Dat kan nog tot 18 maart. Heb je al gestemd? Prima! Wil je dat alsnog doen? Via deze link kun je je stem uitbrengen.

Het uitje dat op 18 maart de meeste stemmen heeft van de provincie, wordt Beste uitje van Overijssel en gaat door naar de landelijke ronde. De Waarbeek heeft concurrentie van onder meer Kinderboerderij Dondertman in Holten, de Avontura Twentehallen en de Grolsch Brouwerij Tour.

Gratis dagtickets

Een leuke aanvulling: als je op de facebookpagina van De Waarbeek in de comments zet waarom jij hebt gestemd op het Hengelose familiepretpark, dan win jij misschien wel vier dagtickets voor het nieuwe seizoen. Doe dat wel snel, want morgenmiddag wordt al de winnaar of winnares bekend van deze winactie.

Familiepretpark De Waarbeek entertainment

Nu open09:00 - 17:00

Twekkelerweg 327, Hengelo

Bekijk meer:entertainment

Meer over

Doen