Swingen en chillen op de Tropical Day & Night in Hengelo

Door Majorie Nijbroek 28 juni 2018

Nog een paar dagen wachten en dan is het weer tijd voor het leukste tropische feest van de regio: de Tropical Day & Night. Wij geven je het programma, maar er is meer dat je vast wilt weten.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Het programma

Heel belangrijk natuurlijk is het programma. Wat staat je te wachten als je overdag en/of ’s avonds naar de stad komt? Nou, heel wat! Over het programma hebben we al een verhaal geschreven op indebuurt. Het is een uitgebreid programma en dat heeft ook te maken met het feit dat het de 30ste Tropical Night is. Al vanaf 13.00 uur kun je je heupen losgooien en ’s avonds dans je gewoon verder bij de verschillende podia. Dance all day!

Tropical Night
foto: @partygraaf
tropical night

Vers van de pers: line-up 30ste Tropical Day & Night is bekend

Dit zal velen van jullie als muziek in de oren klinken. De Tropical Day & Night keert terug naar het...

Van alles wat

Dit jaar ligt de nadruk nog veel meer op beleving. Hoe je dat kunt merken? Er is meer aandacht voor de aankleding en zeker ook voor het randprogramma, waarbij je moet denken aan foodstands en cocktailbarretjes. En zoals we al gemeld hebben, staan er dit jaar gelukkig ook weer kraampjes en barretjes op het marktplein! Verder is een driedeling gemaakt: classic, future en alternative. Hou je van alternatief, zeg maar ska en reggae? Dan weet je waar je het best op je plek bent; op het Beekplein. Ga jij meer voor de Caribische klanken of echte salsa, ook dan zie je op de flyer waar jij kunt losgaan.

Cocktails drinken

Heerlijk chillen in je strandstoel en luisteren naar een band of dj. Wat maakt het plaatje compleet? Een lekkere cocktail natuurlijk. Die kun je op meerdere plaatsen in de binnenstad scoren.

cocktails
foto: Pixabay

Kom op de fiets

Het wordt vast erg druk in de stad. We raden je aan om de fiets te pakken. Die kun je makkelijk stallen, er zijn namelijk extra fietsenstallingen ingericht tijdens Tropical Day & Night. Waar je die vindt?

• Pastoriestraat/hoek Deldenerstraat, tegenover Umami.
• Burgemeester Jansenplein, op de cirkel.
• Burgemeester Jansenplein, rechts naast het monument.
• Extra capaciteit bewaakte fietsenstalling bij Kloosterhof, open tot 24.00 uur.

fietsenstalling

Tropisch weer

Bij een tropisch feestje heb je eigenlijk gewoon lekker weer nodig. Komt dát even lekker uit, want het wordt… tropisch dit weekend! Volop zon, geen wolkje aan de hemel en slechts een zuchtje wind. Het weer krijgt het cijfer 9. Hoe mooi is dat!

via GIPHY

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.