Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Enig! Senioren tot 75 jaar kunnen zondag speeddaten in Hengelo

Door Majorie Nijbroek 9 oktober 2019

Is jouw oma alleenstaand en moet ze altijd alleen ontbijten? Of zit er niemand naast jouw opa als hij zijn favoriete programma kijkt op televisie? Misschien is het een idee dat ze zich opgeven voor ‘Speeddaten voor alleenstaande senioren in Hengelo’. Een soort First Dates voor ouderen dus!

Senioren tussen de 60 en 75 jaar die geen partner hebben kunnen elkaar ontmoeten bij Stravinsky in Hengelo. Hoe het werkt? Tijdens het speeddaten ga je op zoek naar iemand waarmee je een klik voelt. Je kunt tijdens een gesprekje van zo’n acht minuten elkaar kort leren kennen. Dan gaat het lovebelletje, wordt er gewisseld en schuif je door naar een volgend tafeltje.

Match

“Een speeddate is niet zo gebruikelijk in deze leeftijdsgroep”, zegt matchmaker Getty Schepers van DatingOost. “En al helemaal niet in Oost-Nederland. Toch is het een prachtige manier om contact te leggen met meerdere alleenstaanden op één middag. Met als doel misschien samen weer wat blijmoediger naar de toekomst te kunnen kijken.”

Aanmelden

Is dit écht iets voor jouw lieve vader, moeder, oma of opa? Overleg en meld ze hier aan of bel naar 0546-492899. Deelname kost €35, daar zit ook koffie bij en een hapje en drankje. De speeddate wordt gehouden op zondag 13 oktober (14.00-17.00 uur) bij Stravinsky.

Meer over

Doen

adv.