Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Cadeaubon winnen op SantaEvent Hengelo? Neem wel je handschoenen mee!

Door Majorie Nijbroek 19 december 2018

We krijgen komend weekend een supertof nieuw evenement in Hengelo! Het heet het SantaEvent en ja, de focus ligt bij dit festijn op kerst. Wat je kunt verwachten als je zaterdag en zondag naar de binnenstad komt, vertellen we je hier.

Het SantaEvent is een initiatief van ondernemers in de binnenstad. We hebben gesproken met mede-organisator Brigiet Schoemaker en zij weet ons er alles over te vertellen. Wat we je vast verklappen, is dat je een aantal ijskoude verrassingen te wachten staat!

Ingevroren cadeaubonnen

Op het marktplein, bij de beren, komt een iglo te staan. Daarnaast zie je 3 grote ijsblokken staan; het zijn grote, ingevroren blokken ijs. En het leuke: in die blokken ijs zijn cadeaubonnen verstopt. Deze zijn gedoneerd door 54 Hengelose ondernemers uit de binnenstad. Maar om een cadeaubon te winnen, moet je wel even in actie komen. Deze cadeaubonnen zijn namelijk ingevroren.

We zien je al denken. Het ijs smelt toch en dan komen de bonnen vanzelf toch wel vrij? Klopt, maar zo snel gaat dat niet. Dus moet je echt eerst prutsen en peuteren om een bon te pakken te krijgen. Er zijn wel spelregels, deze staan vermeld bij de blokken. Je pikhouweel mag je bijvoorbeeld echt gewoon thuis laten :-). Misschien wel goed om je handschoenen mee te nemen!

Gave prijs

Je kunt op de Facebookpagina van SantaEvent Hengelo voorspellen wanneer het ijs gesmolten is. Raad je het goed, dan maak je kans op een dagje shoppen mét diner voor 2 én overnachting. Totale waarde: €1000. Leuke prijs nietwaar! Nu maar hopen dat je over goede voorspellende gaven beschikt…

Fantastisch! Gaaf om te mogen melden dat er maar liefst 54 bedrijven hun cadeaubonnen gedoneerd hebben om in te laten…

Posted by SantaEvent Hengelo on Monday, 17 December 2018

Arreslee

En zijn je handen koud geworden? Ga dan de iglo in om een warm drankje te halen. En je kunt zaterdag ook een (gratis) ritje door de stad maken in de arrenslee, die staat klaar in de Wetstraat.

Meer over

Doen Getipt

adv.