Opruimdag, een modeshow en meer leuke uittips in Hengelo.

Door Majorie Nijbroek 21 maart 2019

Vandaag is de eerste lentedag en de regen lijkt ein-de-lijk een beetje voorbij te zijn! Tijd om onder je fleecedekentje vandaan te komen en de stad in te trekken. Deze dingen zijn er dit weekend in Hengelo te doen:

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Opruimdag

foto: ANP

Zaterdag is het landelijke opruimdag en op welke manier kun je daar nou beter aan meedoen dan, je raadt het al, opruimen. In Hengelo zijn er genoeg initiatieven om je bij aan te sluiten. Van 10.00 tot 12.00 uur wordt er schoongemaakt in Tuindorp ’t Lansink, vanaf 15.30 in Klein Driene en ook bij de Watertoren gaan de handen uit de mouwen. Voor een complete lijst met initiatieven, info over aanmelden én de tijden en locaties, klik even op het artikel hieronder.

5 x daarom is het leuk om mee te doen aan Opschoondag

We hebben al een beetje mogen genieten van de lente. En wij kunnen niet wachten tot de lente echt be...

JetSet party

foto: Facebook Happy Days

Bracht jij vroeger ook hele nachten door in Discotheek JetSet aan het Hengelose marktplein? Bel dan je oude stapmaatjes en trek de dansschoenen uit de kast, want zaterdagavond is er in hetzelfde pand (nu Club DUX) een speciale JetSet Party, met alle hits van toen! Je bent welkom vanaf 21.00 uur en de party duurt tot 04.00. Tickets kosten 6 euro en koop je hier.


Meer over Club Dux ontdekken?

Club Dux discotheken

Vandaag gesloten

Markt 2, Hengelo

Bekijk meer:discotheken

Modeshow

foto: Facebook Winkelcentrum Groot Driene

Kun jij nog wel wat inspiratie gebruiken voor leuke voorjaarsoutfits? Vrijdag vanaf 10.30 uur is er een modeshow in Winkelcentrum Groot Driene. De deelnemende winkels zijn Stegge Mode, Modehuis Sterenborg, Etos en Kapsalon Fabulous.  De shows zijn om 10.30 uur, 11.30 uur, 14.00 uur en 15.30 uur. Leuke extra: als jij nog wat extra hulp nodig hebt met je look, dan helpen de dames van Etos je vrijdag en zaterdag met advies.


Meer over Winkelcentrum Groot Driene ontdekken?

Winkelcentrum Groot Driene boodschappen

Willem de Merodestraat, Hengelo

Bekijk meer:boodschappen

Paasactie binnenstad

foto: Facebook Hengelo Promotie

Heb jij zaterdag een winkelmiddagje gepland? Let dan even op welke winkels je induikt! Die dag start namelijk een Paasactie in het centrum van de stad. Bij aankopen in een van de deelnemende winkels krijg je een lot waarmee je kans maakt op meer dan 150 prijzen, die worden aangeboden door ondernemers in de binnenstad. De hoofdprijzen zijn twee gouden eieren (ter waarde van 250 euro) en vijf van 100 euro. De actie loopt tot en met 18 april. De uitslag wordt op 20 april bekend gemaakt. Dan staan de winnende loten op een grote poster in de etalage van Hengelo Promotie (Markt 8). Klik hier voor meer details van de actie.

Samen The Voice Kids kijken

Britt The Voice Kids

We schreven vrijdag al over Britt, het Hengelose meisje dat meedoet aan The Voice Kids. Vrijdagavond kan je terecht bij Bar Simoon om met een drankje de uitzending met Britts auditie op groot scherm te kijken. De uitzending begint om 20.30 uur.

Wil je zien! Hengelose Britt doet mee aan The Voice Kids

Zit jij ook elke vrijdag aan de buis gekluisterd als The Voice op de buis is? Nu kunnen we weer kijk...

Meer over Bar Simoon ontdekken?

Bar Simoon bars

Nu gesloten20:00 - 00:00

Pastoriestraat 31, Hengelo

Bekijk meer:bars
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.